2777
2789
عنوان

بچه زشت!

1146 بازدید | 20 پست

امروز با دوستم تلفنی صحبت میکردم.

خیلی ناراحت بود.

خانواده همسرش هر موقع پسر یک ماهشو میبینن بهش میگن بچت خیلی زشته و سیاهه و خیلی زیاد ناراحت میشه دوستم و من هم ناراحت شدم.

چقدر بعضیا دلشون سیاهه و به راحتی دل میشکونن.

به نظرم اگه میخوایم در مورد چهره بچه ای نظر بدیم از زیبایی هاش تعریف کنیم یا نمیتونیم زیبایی هاش رو ببینیم سکوت کنیم.

بیشتر وقتا فکر میکنم چقدر از نظر فرهنگی هنوز عقبیم که به خودمون اجازه میدیم درمورد سوالی که پرسیده نشده نظر بدیم!

خیلی ها رسمشون بچه رو میبینند میگند زشته که یه موقع چشم نزنند بچه رو 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیلی ها رسمشون بچه رو میبینند میگند زشته که یه موقع چشم نزنند بچه رو 

منم همینو می خواستم بگم

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

بگه کشیده ب بابا دیگگگگگگ خفه بشن. یا بگه با چشمای خوشگلت میبینی خفه میش. یا بگه خودت ولی خوشگلی زیباخفته:/ ی بارم مادرشوهر من گفت بچت شبیه کوآلا میمونه گفتم چیییی ی بار دیگه بگو نشنیدم خفه شد

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
من تا حالا نشنیده بودم. چقد عجیب !

یکی به بچم میگفت مامانم گفت یه عده این مدلند میخواند نگند بچه رو چشم زدیم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

منم دخترم اصلا سیاه نبود ، خواهر شوهرم رفته بود ب اقوام دورشون گفته بود سیاهه ، بعد تو جشن تولددخترش اومد اون شخص ،تا دخترمو دید گفت ب خواهرشوهرم بچه کجاش سیاهه ،ب این سفیدی ، منم بهش گفتم هنوز چیزی نشده عمه بودت خودتو ثابت کردی 

بگه کشیده ب بابا دیگگگگگگ خفه بشن. یا بگه با چشمای خوشگلت میبینی خفه میش. یا بگه خودت ولی خوشگلی زیب ...

چه رفتار خوبی از خودت نشون دادی باعث شد دیگه نظر ندن. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز