2777
2789
عنوان

تخمک اهدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 46 پست
 من برای تهران هستم و اینکه چون بچه ندارن ازش تخمک نمیگیرن به دلایل زیاد 

مگ تخمک بگیرن خودش دیگ بچه دار نمیش ؟ من سر در نمیارم 

وضع مالیش خوب نیس 

خودش دو سه ماه پیش از قصد بچشو سقط کرد 

بعد رف بیمارستان گف خونریزی و.... دارم 

بخاطر وضع مالی 

من فقط میخواستم کمکش کنم

باشه عزیزم ممنون 

مگ تخمک بگیرن خودش دیگ بچه دار نمیش ؟ من سر در نمیارم  وضع مالیش خوب نیس  خودش دو سه ماه ...

نه عزیزم می‌تونه بچه دار بشه ،بخاطر این میگن بچه داشته باشه که معلوم باشه تخمکهاش معیوب هستن یا نه بچه سالم می‌تونه بیاره چون هزینه ها ی اینکار خیلی زیاد هست ریسکش بالاست  برای دریافت کننده تخمک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حاضرم بهت تخمک اهدا کنم

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
عزیزان اگر کسی هست که شرایط بالا رو داره بیاد PV با دقت  شرایط رو بخونید ساکن تهران باشه

تمایل داشتی من کمکت میکنم من دو تا فرزند سالم زیبا دارم 

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
عزیزم زیر ۳۰ سال باید باشه 

متاسفانه من 35سالمه ولی نیاز به هزینه هم نبود. برای اهدا 

با پزشکت مشورت کن حاضرم آزمایشات  انجام بدی بعد تصمیم بگیری اگر اوکی بود کمکت میکنم