2777
2789
عنوان

بینی کوچیک

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 28 پست
اگه عکس خودته دماغت به صورتت میاد مشکلی نداره

نخ مال عمه مه😐 

تاریخی که فراموش شود محکوم به تکرار ابدی است..  تا خود را بر جامعه آمیخته کند و حق بر خود را آزاد کند)(منو تگ نکنید که عکستو بزار) 🙏🏻🗿
اره ولی دماغت کوچیکه فقط سرشو تیز کن و سوراخاشو کوچیکتر

نچرال خوبه 

یعنی این مدلی ک گفتی و همه دارن عمل میکنن خیلی قشنگه؟ 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نچرال خوبه  یعنی این مدلی ک گفتی و همه دارن عمل میکنن خیلی قشنگه؟

شما بزار دماغت نچرال بمونه عزیزم 😊 ن اخه مشکلی دیگه ای نداره دماغش ن قوز داره هم کوتاهه بخواد کوتاه ترش کنه زشته . اگه میخواد بینیش تغییر کنه فقط گردی نوک بینیشو میتونه تیز کنه دیگه هر اچیزی اضافه کنه بد میشه یا ژل تزریق کنه  که سرش تیز بشه . 

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
شما بزار دماغت نچرال بمونه عزیزم 😊 ن اخه مشکلی دیگه ای نداره دماغش ن قوز داره هم کوتاهه بخواد کوتاه ...

من نظر درمورد ایشون دادم نه درمورد خودم!!! 

اخه خیلیا ب هرکی میرسن میگن عمل کن...  یا خودشون تا چش ب جهان باز میکنن صورتو میکوبن از نو میسازن 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
من نظر درمورد ایشون دادم نه درمورد خودم!!!  اخه خیلیا ب هرکی میرسن میگن عمل کن...  یا خود ...

خب شما نظرتتون رو ب ایشون بدید نه من . مطمین باشید همون قدر که  حرف من ممکنه رو نظر ایشون تاثیر بزاره نظر شماام میزاره 

زندگی به حماقت سابق ادامه دارد .نه امیدی است نه آرزویی و نه آینده و گذشته ای .چهار ستون بدن را به کثیف ترین  طرزی میچرخانیم و شبها به وسیله دود و دم و الکل به خاکش می سپریم و با نهایت  تعجب میبینیم که باز فردا سر از قبر بیرون آورده ایم . مسخره بازی ادامه دارد .
ینی بعد از چند سال دیگه پفش میخوابه؟

دوسه ماه دیگه کم میشه بعد ی سال عالی میشه اگه گوشتیه