2777
2789

بسم الله الرحمن الرحیم💟 

دوست خوبم سلام، به جمع ما خوش آمدید.🌸

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی

گوییا هیچ نه همّی به دلم بوده، نه غمّی 

تو که از مرگ و حیات، این همه فخری و مباهات 

علی ای قبله حاجات ...

میلاد با سعادت مولود کعبه حضرت علی (ع) و روز پدر بر امام زمان (ع)، بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد 🎉🌹

دلم برای روزهایی تنگ است که میدانم باز نخواهند گشت… برای پدرم که دیگر حضورش را احساس نخواهم کرد… به راستی که چه زود دیر می شود.. 😢مهربونم روزت مبارک❤😭

آنقَدَر وسوسه دارم بنویسم که نگو...

آنقَدَر حسرت دیدار تو دارم که نگو

بس که دلتنگ تو ام، از سر شب تا حالا...

آنقَدَر بوسه به تصویر تو دادم که نگو!

جانِ من حرف بزن امر بفرما بابا... 

آنقَدَر گوش به فرمان تو هستم که نگو!

کوچه پس کوچه ی این شهر پُر از تنهاییست

آنقَدَر بی تو در این شهر غریبم که نگو! 

پدر ای یاد تو آرامش من...!

امشب از کوچه ی دلتنگی من می گُذری؟

جانِ من زود بیا بغلم کن بابا... 

آنقَدَر حسرت آغوش تو دارم که نگو! 

پدرم...سنگ صبورم...

به خدا دلتنگم روبه رویم بِنِشینی کافیست... 

همه دنیا به کنار تو که باشی بابا...

آنقَدَر واژه به پای تو بریزم که نگو! 

گرچه از دور ولی، دست تو را می بوسم

آنقَدَر خاک کف پای تو هستم که نگو!😭❤😢

🎆هر شب تلاوت یک صفحه از قرآن کریم؛ 

وعده امشب ما: صفحه دوازدهم قرآن کریم با خط "عثمان طه". سوره بقره، آیات ۷۷ الی ۸۳ 

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

وجود بی ادعا و مردانه پدران بدون چشمداشت در زندگی ما جریان دارد و در پس این دست های پینه بسته و زمخت و پیشانی پر چین و چروک که شب ها وقتی خسته به خانه می آید و معمولا حرفی برای گفتن ندارد، دلی مهربان است که همه دغدغه اش آرامش خانواده است.💟 قدر این نعمت های بزرگ الهی را بدانید که هیچ جایگزینی ندارند همین الان محکم بغلشان کنید دست و پایشان را بوس کنید خوشحالشان کنید که خیلی خیلی خیلی زود دیر می شود....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷

تقدیم به امام عزیزمان امام علی (ع)، امام زمان (ع)، روح پاک پدر عزیزم و همه پدرهای عزیز سفر کرده 

روحشان شاد و یادشان گرامی🌸

و طول عمر با عزت و سلامت پدران مهربان در قید حیات و افزایش رزق و روزی حلالشان💟

التماس دعا😍

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخونم

التماس دعا

میشه لطفا برای سلامتی و ظهور حضرت مهدی عج یه صلوات بفرستی🌹 ❣ الّلهُــــــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَـــــــــرَجْ ❣💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک💚      «سلاما على قلبُ يتألمَ قبلُ المنامِ ويبكيُ بكاءَ العالمُ ولمِ يشعرَ بهِ احدُ.»سلام بر قلبی که قبل از خواب درد می‌کشد و به وسعت دنیا می‌گرید و کسی آن را احساس نمی‌کند...
وااای که شعرت ب جانم اتشی زد  روح همه ی پدران اسمانی شاد  صلوات بفرستید

سلام سپاس از وجود پرمهرتون🌸 ببخشید اگه ناراحتتون کردم هدفم این بود که یادآوری کنم عزیزانمون تا زمانی که هستند قدرشون رو بدونیم به ویژه پدر و مادر که هیچ جایگزینی براشون تو دنیا نیست یک لحظه شنیدن صداشون رو باید قدر دونست😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷 حاجت روا باشید ان شاءالله 💟 التماس دعا

تلاوت شد  خدانوند رحمت کنه همه پدران آسمانی را 🖤🖤

سپاس از حضور شما🌸 روح همه پدران آسمانی شاد و تن همه پدران سلامت و سایه شون مستدام و عمرشون پربرکت🌷 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤ بهترین هارو براتون آرزومندم

لطفا منم هرشب تگ کنین ممنون

سلام باعث افتخار ماست دوستان خوبی همچون شما همراه ما باشند سعی می کنم این کار رو انجام بدم ولی برای این که بدقول نشم لطفاً هر شب با جستجوی عنوان شب های بیداری؛ شما هم دعوتید در جمع ما حاضر میشید🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷التماس دعا

میخونم التماس دعا

لطف می کنید دوست خوبم به جمع ما خوش اومدید😍 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 آرزومند آرزوهای خوب شما هستم

شعر رو خوندم و درونم اتش گرفت😭 برای سلامتی پدرم و طولانی شدن عمرش دعا کنید🙏🏻😓

سلام عزیزم ببخشید هدفم ناراحتی شما نبود😍 هدفم این بود یادآوری کنم قدر عزیزانتون چه پدر، چه مادر، چه همسر، چه فرزند .....رو تا زمانی که دارید بدونید اینجا آخه خیلی دیدم بعضیا همش از بقیه حتی پدر و مادر دلخورن حتی پدر شوهر، مادرشوهر فرقی نداره اونا هم عزیزان ما هستند پدر و مادر ما هستن دیدمون رو باید عوض کنیم حتی از همسرهاشون مدام گله می کنند خواستم یه تلنگر باشه فقط عمر خیلی کوتاهه عمرمون هدیه خدای مهربونه عزیزانمون یه هدیه ست که لحظه لحظه بودن در کنارشون رو باید قدر بدونیم ما خودمون خوب باشیم دنیامون کل دنیا گلستون میشه..... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷 حاجت روا باشید عزیزم

سلام عزیزم ببخشید هدفم ناراحتی شما نبود😍 هدفم این بود یادآوری کنم قدر عزیزانتون چه پدر، چه مادر، چه ...

عزیزدلم

قطعا که همین‌طور هست

فقط کاش همه درک میکردن این صحبتهای زیبا و این احساس رو

همچنین شما عزیزدلم حاجت‌روا ان‌شالله⚘💚

🌻🍃💕