2777
2789
هزار آفرین بر همت و غیرتت. الان دانشگاه میری؟

ن پشت کنکورم

پیراپزشکی اوردم نرفتم

کنکور دی هم چون درگیر نامزدم بود خراب شد 

تا تیر ببینم دندون نمیارم

لایکم نکن بدم میاد مرسی اه😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹ و۳۰ خیلی کمه؟ البته بگم من همهمه درسام بیست شد فقط معلم زبونمون باما لج کرد نمره همه رو کم داد ک ...

من همه نمراتم ۲۰ هست بجز زبان که اونم ۱۹ شد به خاطر اینکه سوالو متوجه نشدم😑 با دفاع ۱۹/۵ گرفتم آپاندیسم پاره شده بود معلم آورد تو بیمارستان نوشتم 😣

هر کی شهید نشه بازنده اس
ن پشت کنکورم پیراپزشکی اوردم نرفتم کنکور دی هم چون درگیر نامزدم بود خراب شد  تا تیر ببینم دن ...

ان شاالله موفق باشی و رشته مورد علاقه تو قبول بشی  

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
۱۹ و۳۰ خیلی کمه؟ البته بگم من همهمه درسام بیست شد فقط معلم زبونمون باما لج کرد نمره همه رو کم داد ک ...

برای نهم؟

از نظر من ۱۸ به بالا عالیه.

ولی اگر میخوای بری تیزهوشان یا نمونه باید معدل نهمت بالای ۱۹/۵ باشه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
من همه نمراتم ۲۰ هست بجز زبان که اونم ۱۹ شد به خاطر اینکه سوالو متوجه نشدم😑 با دفاع ۱۹/۵ گرفتم آپان ...

خیلی خوبه عزیزم موفق باشی

منم خودم همیشه معدلم بیسته فقط بخاطر معلم زبانمون اینجوری شده😭

خیلی خوبه عزیزم موفق باشی منم خودم همیشه معدلم بیسته فقط بخاطر معلم زبانمون اینجوری شده😭

ممنون شمام همچنین 

عب نداره نمره ترم ۱ مهم نیست برا ترم ۲ مهمه🙂❤

من برا این ۱۹/۵ که گرفته بودم انقد گریه کردم به دبیرمون گفتم نمیشه ۲۰ کنید چون من حوصله نداشتم و بیمارستان بودم گفت ن 😭بعد فهمیدم ارزششو نداشت. با حساب مامانم وارد نی نی سایت شدم دیدم نگرانم شده بودو برام تاپیک زده بود 😢

هر کی شهید نشه بازنده اس
ممنون شمام همچنین  عب نداره نمره ترم ۱ مهم نیست برا ترم ۲ مهمه🙂❤ من برا این ۱۹/۵ که گرفته بو ...

آخی عزیزم من هنوز کارناممو ندیدم ولی تا جایی که حساب کردم ۱۹و۳۰ صدم شدم انقد گریهه کردمممم خیلی دلم گرفت به ناحق نمره کم کرد