2777
2789
عنوان

من چیم؟ خسیس؟؟؟؟

208 بازدید | 18 پست

یکی از دختر خاله هام ازم خواست بهش ...تومن پول قرض بدم  

گفتم نه 

شما بگید نظرتونو 

دختر خوبیه بعید می‌دونم نده پولو

خیلی دلخور شد ازم 

اما اما اما می‌دونم با اینکه سر موقع پس میده اما اگر به این بدم فلانی و فلانی و صد نفر دیگه میگه تو که به من گفتی پول نداری چطوری به دختر خالت میدی 

کلا من اصلا به کسی پول قرض نمی‌دونم حتی اگه داشته باشم واقعا

چرا؟

خسیس نیستم فقط از دردسر هاش بدم میاد

چونکه بعد پر توقع میشن و هر سری پول نیاز شدن میان سمت من و یک وقت منو تو رودرواسی قرار میدن

اذیت میشم تازه بعدم بدو بدو بیفتم دنبال پولم برای پس گرفتن برای همین 

و به هر حال میدونید میگم اگه من تو رودرواسی چیزی رو قبول کنم دخترام قدرت نه گفتن رو از کی می‌خوان یاد بگیرند؟

اما فقط سر قرض پول و کتاب دو بار اومده سمتم 

وگرنه کلا با بقیه می‌چرخه 

حالا کارم درسته به کسی پول قرض نمیدم؟

حداقل خیال خودم راحته کسی رو من حساب نمیکنه از این بابت و پیش من بحث قرض پول نمیارن چون میدونن دیگه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عیبی داره کمک‌کنی؟؟؟یک روزی اگه موندی حداقل روت بشه کمک بگیری اشتباه می‌کنی اکه از طرف مطمن هستی اشکالی نداره وبه‌بقیه هم ربطی نداره 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

الان ۳ ماه هست به یکی سه تومن قرض دادیم .گفته بود یه هفته ای پس میده🙄😑

اون روز شوهرم زنگ زد فلانی چی شد پول ما گفت بهش فعلا دستم تنگه بعدا میدم دیگه.

والا قرض میدی میخورن یه آبم روش ندی بهتره

یاشاسین آذربایجان💓✌

من کارت رو دوست ندارم،چراوقتی ادم میتونه مشکل کسی رو راه بندازه بهش قرض نده،دنیا خیلی کوچیکه و زندگی خیلی کوتاه....از ادم فقط خوبیاش میمونه شایدم خودت یه روزی محتاج بشی رو بزنی به کسی...البته ادم باید شخصیت طرف رو بشناسه نه اینکه به هرکسی پول قرض بده

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

خب خودتم یه وقت کارت گیر کنه نمیتونی روشون حساب باز کنی.

ولی کارت خوبه من الان دخترعموم اومد گفت پول داری بدی دستم خالیه. الان پشیمونم میگم معلوم نیست کی برگردونه!

تا شنید من میرم سرکار اینطوری گفت. ولی با خانواده خودم طوری رفتار کردم الان قشنگ بی توقعن

وقتی کار یکیو راه میندازی ثواب میکنی عوضش بیشتر میشه پولت ولی حوصله دردسر نداری شاید زمانی تو هم لازم داشتی  دیگه نمیتونی از کسی بخوای زمونه میچرخه عزیزم محتاج بشی کسی کمکت نمیکنه 

پشت تمام آرزوهای تو خدا ایستاده ست فقط کافیه ب حکمتش ایمان داشته باشی.صلوات لطفا.