2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرها نقش مهمی تو اعتماد به نفس دادن دارن

فامیل ما همش میگفت دخترای من جواهرن باهوشن، ظرف و ظروف میشکستن میگفت فدای یه تا موشون ارزش دخترام از ظرف بیشتره. همه شون متخصص شدن.

مادر من هم همش به ما میگفت کودن  هیچی قبول نمیشین اگه ظرفی میشکست اینقدر کتک میزد. هممون بی اعتماد بنفس و ترسو شدیم

بلاخره تفاوتی هست 🙂

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

انشتین بچه ای بوده که تومدرسه خیلی تنبل و صفرو بوده حالا ما بچمون تنبل باشه که زود میزنیم تو پرش دیگه پیشرفتی نمیکنه توهیچ زمینه ای... من خواهرم درسش به شدت ضعیف بود اینقدر تحقیرش میکردن خانواده چندباری هم معلما ضایعش کردن و دودفعه کیفشو دادن بهش گفتن اخراجی اعتماد به نفسش صفر شده بدبخت اما الان داره عروسک میبافه و خیاطی بلده درصورتی که من بااینکه درسم خوب بود هیچ پخی نشدم تازه عروسک بافی و خیاطی هم هیچ استعدادی ندارم

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

اسی بچت بزرگ شد بازیای فکری وکتاب واینا زیاد بگیر براش خوبه واسه هوش 

مجردم 

تو یکی سایتا دیدم پسر هندی رو دست انیشتین زده برام جالب بود چرا بعض یا نابغن

من ی داستان خوندم ازش ک معلم ی نامه میده میگ برو بدش ب مادرت مادرش نامه باز میکنه ب بسرش میگ معلم توش نوشته آفرین بسر شما ی نابغه است از این ب بعد تو حونه درس بخونه چون ما نمیتونیم ب سوالاش جواب بدیم بعد انیشتن وقتی بزرگ میشه نامه رو بیدا میکنه ک توش نوشته بسر شما ی کودن است دیگ حق نداره بیاد مدرسه 

این یعنی مادرش تشویق میکرده

چون انیشتن تشنه یادگیری مطالعه بود انیشتن درگیر رابطه با این زن اون زن نبود یا نمی‌گفت یه حس ششمی بگ ...

وای دقیقا 😂👌

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
مادرها نقش مهمی تو اعتماد به نفس دادن دارن فامیل ما همش میگفت دخترای من جواهری باهوشن ظرف و ظروف می ...

مشابه همین دخترا را تو اشنای ما داشتیم برگه تره هم نمیتونستن از هم سوا کنن ولی مادره چنان از اینا تعریف کرد الان بیا و ببین کجاها هستن اعتماد بنفس و ارزشمند بودن چه ها با ادم نمیکنه ولی همچنان ارتباطات اجتماعی اشون پایینه و ی جاهایی شعورشون چون مادرشون ادم بیشعوریه

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹