2777
2789
فولی هات کوچیکه ؟

نه خوب بوده تاحالاش. یکیش که اینقدر بزرگ بود گفت قرص جلوگیری بایدبخوری کوچیک بشه ۱ماه خوردم حالا اینارو نوشته برام که این ماه iui بشم ایشالا جواب بگیرم

نه خوب بوده تاحالاش. یکیش که اینقدر بزرگ بود گفت قرص جلوگیری بایدبخوری کوچیک بشه ۱ماه خوردم حالا این ...

انشالله حتما جواب میگیری و مامان میشی☺️🌹

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سینال اف رو داخل بازو میزدی یا دورناف؟ کدوم بهتره بنظرت

ببین شاید باورت نشه دو تا دوتا باید میزدم بعد دو تا اولی تو بازو زدم ولی بعد دیگه تو ناف زدم بعدش وقتی اینو زدم خونریزیم به شدت زیاد شد حتما با دوز کم شروع کن اگه اول کاری.که کیست نزنی.بعدش هم چون خونریزی زیاد میشه باید استرادیول مصرف کنی.به نظرم با تعداد کم شروع کن استرادیول همینطور ببین تخمکت چقدره بعدش هم چند ماه پیش امپول هاچ سی جی اصلا نبود قطعا پیدا کن تو یخچالت بزار.بعضیا این امپولا میزنن متاسفانه بدن واکنش میده و زیادی تخمک بزرگ میشه کیست میشه.ریسک نکن با دوز کم استارت بزن من برام تعداد بالا نوشته بود من خودم تعدادو کم کردم استرادیول همینطور.خدا خواست همون ماه هم باردار شدم

بعد سونو واژینال و شکمی یک و نیم سانت اختلاف دارن.باید حواست باشه اگه دیواره رحم نازک باشه میشه با قرص ضخیم کرد ولی اگه زیادی ضخیم شد دردسر میشه برات.سونو واژینال بده و بستگی داره چه روزی باشه من به دکتر اینقدددددر کفتم من روز دهم ازاد میکنم میگفت روز چهار ده برو سونووووووووو اصراررررر.من گوش ندادم روز دهم رفتم سونو.چون روز قبلش فهمیدم ازاد شده یعنی به خاطر دارو زودتر ازاد کرده بودم ۳۶ ساعت گذشته بود تخمکی نداشتم میدونستم ازاد شدن.دکترم به خدا الان هست دارو داد شدیددددد گفت تخمک نداشتی برای ماه بعد.ولی خودم دقیق میدونستم کی ازاد میگنم میددنستم ۳۶ ساعته ازاد کردم و مطمعن بودم بیشتر یکی ازاد کردم اقدام رفتم و باردار شدم.گاهی تحقیقات خودت لازمه باور کن.من کیست زده بودم خب روز پنجم پریود رفتم سایز فولی من ۱۵ بود بعد روز دهم گفت نداری سایز هشت هستن.دیگه بهش گفتم ازاد شده گفت نه سونو اشتباه کرده گفت روز پنجم پریود ادم سایز فولی پونزده نداره!!!خلاصه من کلی خونده بودم خیلیا دیدم روز نهم دهم ازاد میکنن منم اونطوری بودم.استرادیولا استفاده کردم دیواره رحمم ترسیدم زیاد ضخیم بشه رو هشت و نیم کنترلش کردم.شکر خدا نتیجه گرفتم.من فولی هام رشد نمیکرد هورمونام مشکل پیدا کردن اونم باز یک نفر با تجویز اشتباه رید تو هورمونام اومدم هورمونم درست شه کیست زدم اونم گفت باید دارو بخوری.که من گوش نکردم با دارو گیاهی کیستو دفعش کردم مهرماه.بعد ابان دارو گرفتم و باردار شدم

بعد سونو واژینال و شکمی یک و نیم سانت اختلاف دارن.باید حواست باشه اگه دیواره رحم نازک باشه میشه با ق ...

خوشبحالت دعاکن منم زودتر طعم مادرشدن رو بچشم

هرچی میرم دکترمیام ازبس راهم دوره و اذیت میشم به گریه میوفتمو دلم میشکنه که خداجونم چرابهم بچه نمیدی ماکه جفتمون سالمیم😔

زیادی توضیح میدم برای خوبی میگم.من رفتم دکتر دارو داد اسپرمای شوهرم شدددد نصف.شوهرم میگفت داره بدتر میشه باورم نمیشد میگفتم تو ازمایشگاهی رفت ازمایش داد اسپرماش شده بود نصف کمتر.هورمونام تنظیم بود تخمک غالب داشتم راحت یک دارو دادن هورمونام ریخت بهم فولی هام رشد نمیکرد به زور هزار دارو گیاهی میشد ۱۲ .درحالیکه قدیم نصف این تلاش فولی غالب داشتم کلا منو شوهرم مشکلی نداشتیم خلاصه هی میگفتم خودمو باید بسپرم به دکتر.یک سالو خورده رفتمو امدم.پریودیام شدن لخته کامل.خون شفاف نمیومد الکی هی سوزن هاچ سی جی میزدن اینقدر گرون بود شهر ما سیصد   و شصت هزار تومن هاچ سی جی میخریدم هی میزدم.بعد هرماه میزدم یک بچه شد حاصلش از بس بی کیفیت بود قلبش نزد و افتادم تو یک درد سر مسخره!!!برای سقطم گفت بیا بیمارستان ساکشن کن!!!دیدم باید دو روز بخوابم شبی پنج ملیون فقط بیمارستان!!!به شوهرم میگفتن میمیره!!!!اصلا یک وضعی بازم یکم خودسر بازی در اوردم سقط کردم رحمم تمیز شد.باردار نمیشدم عکس رنگی هم انداختم بازم فایده نداشت ازمایش ذخیره تخمدان این چیزا.به قدری هورمونام ریدن توش موهام ریخت کچل کامل شدم!!!دکترمو عوض کردم رفتم اینقدر عوض کردم تا یک دکتر پیدا کردم.اونم فقط میگفت وزن کم کن کاری کرد کیست زدم.دیگه دیدم سنم بالا میره دست به کار شدم.کیست رو دفع کردم بعدش هم دارو گفتم چند ساله باردار نمیشم خلاصه دارو نوشتن.خودم دوز کم شروع کردم زدن و با استرادیول دیواره رحم داغونم رو درست کردم و نتونستم بفهمم چون  باز به حرف دکتر دیر رفتم ازاد شده بود.ولی از ترشحاتم شکی ندارم تخمک عالی بوده اقدام رفتم هرچند تا بیام از سونوگرافی اقدام کنم ۴۲ ساعت شد اقدام رفتم و امید نداشتم باردار بشم ولی باردار شدم.ماه بعد رفتم پرونده دید گفت فولی نداشتی خب سوزنات زدی این ماه.که ازمایش بتا گذاشتم جلوش سریع خودش نباخت به من گفته بود فایده نداره بارداری محاله چون اعتقاد داشت زن روز ۱۴ ازاد میکنه نه روز ۹.خلاصه قشنگ گفت به ماماش.منو حال میکنی پنج سال ناباروری فوری حامله کردم!!!خدایی پرویی تا چه حد.میخواست آی وی اف کنه خودم قبول نکردم

خوشبحالت دعاکن منم زودتر طعم مادرشدن رو بچشم هرچی میرم دکترمیام ازبس راهم دوره و اذیت میشم به گریه ...

یک چی بگم!!!!شاید بخندی باور کردنی برات نباشه به جای این همه راه دور رفتن.همین نی نی سایت سرچ کن اطلاعاتتو ببر بالا خودت دوز داروهاتو تنظیم کن و استفاده کن و کاری با دکترا نداشته باش.من سه ماه کمتر شوهرم داروهایی دادم خب.شوهرم میگفت چکار کردی قشنگ بیضه هام جمع شد مواد منی میگفت واقعا حس میکنم عالی تر از قبل شده.من شوهرم همینطور اسپرماش هر شش ماه نصف میشد از دست دکترا.دیگه دارو ها شروع کردم دادن بهش میگفت به خدا یک پا دکتری.حتی دید دارو سوزنام دو تا زدم بعد یکی زدم بعد یکی دیگه.جمعا چهارتا.در حالیکه برام ده تا نوشته بود.استرادیول برام چهل تا نوشته بود خودم ده تا استفاده کردم روزش هم خودم استرادیول ها رو خوردم کار با حرف دکتر نداشتم دو تا اولی بازو زدم و دو تا بعدی خودم ناف زدم یکی چپ و بعدی اخری راست زدم میگن فولی راست پسره جنسیت.خلاصه طبق سونو هم فقط سمت راست ازاد کرده بودم با اینکه پسر میگن تا ۲۴ ساعت وقت داری بعد تخمک گذاری ولی من خیلی طولانی شد.اسپرم های شوهرم به قدری خوب بود میگفت حاضرم قسم بخورم از قبل ازدواجم بهترم شده.کیست زدم دکتر گفت باید ال دی بخوری.اگه ال دی میخوردم باز بیشتر تخمکام مشکل ایجاد میشد حداقل باید سه ماه مینداختم عقب.این بود ال دی نخوردم.هرچی دکتر گفت میشه پیوپ نمیدونم چی.یعنی گوشت اضافه تو رحم.محل سگ ندادم خودم با دارو گیاهی و پروژسترون و این چیزا ماه بعد دفع کردمش رحم تمیز.نی نی سایت از هزار تاااااا دکتر بهتره.همش میگه اسپرین بخور.اسپرین خوردم افتادم رو لگه بینی قطع کردم فوری شیافت پروژتسرون زدم.بهم میگفت بچه ات تاخیری میشه به خدا هر دفعه میرم تازه یک روز جلو میره.میخوام بگم دکترا خدا ندوووووون دکترا الان مخصوصا بی سواددددد هستن

اینقدر دارو میخورد شوهرم میگفت حالم از خودم بهم میخوره چون اسپرمای شوهرم ریدن توش.الان یک طرف سرم مو اصلا نداره به خدا همش دیخت.هدچی میگفتم شکممممم تیر میکشه میگفتن طبیعی هست!!!که بلا نسبت ریدن تو تخمکام.تخمدانام طوری شده بود در ماه سه مرحله تخمک گذاری داشتم اگه ادامه میدادم ذخیره تخمدانم کلا تمام میشد دو ساله.همینطور کل ماه تخمک ازاد میکردم سایز یازده ازاد میشدن.تو عمرم اینجوری نشده بودم.اصلا روز به روز بدتر میشد.هم خودم هم شوهرم.من چون شیمی درمانی کرده بودم با اینکه چکاب رفتم گفتن فولی ۲۲ دارم همه چی عالیه ولی گفتم خودمو بسپرم به دکترا.اسپرمای شوهرم ۱۳۲ میلیون بود گفتم اسپرم شوهزم خوبه میگفتن تو چکار داری بخوره.هرشش ماه اسپرمش میشد نصف.اصلا ببخشید خودش میگفت چرا بیضه هام این شکلی شده میرفت ازمایش هر شش ماه نصف میشد رسید به بیست ملیون.منم فولی های روز چهارده پریودم میشد سایز یازده.به خدا کسی به اندازه من دکتر نرفته حالش بهم نخورده.من معدم مشکل پیدا کرد تشخیص آسم شدید دادن بستری بشم!!!میخوام بهت بگم خطای پزشکی بسیار بالاست دست بردار از دکترای بیخود وقت و انرژی صرف کردن.من از شش ماه قبل اصرار که تو باید دو فاستون بخوری.دوفاستون بهم نمیساخت اصلا.ولی اصرار باید بخوری دعوا میکرد دکترم.دوفاستون هم الکی گفتم میخورم ولی کار خودمو کردم جایگزین دوفاستون میخوردم

اینقدر دارو میخورد شوهرم میگفت حالم از خودم بهم میخوره چون اسپرمای شوهرم ریدن توش.الان یک طرف سرم مو ...

اره بابا اسمشون دکتره هیچی حالیشون نیست

منم توی دلم گاهی تیرمیکشه به دکترگفتم گفت چیزخاصی نیست

حالا علتش چیه اصلا؟

زیادی توضیح میدم برای خوبی میگم.من رفتم دکتر دارو داد اسپرمای شوهرم شدددد نصف.شوهرم میگفت داره بدتر ...

سلام عزیزم خوبی 

تمام پستاتو خوندم 

میشه بگی دقیقا خودت چیا مصرف میکردی و اینکه برا شوهرت چیکار کردی که اسپرمش قوی شد 

من رحمم نازکه و فولیکولام ۱۴ و ۱۵ بودن روز ۱۲ پریود

لطفا پیاممو دیدی ب منم بگو حتما