2777
2789
عنوان

کی دلش بچه میخواد ولی عقلش مخالفه 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 22 پست
سوم !!! ماشاءالله پس بارداری و زایمان اونقدرام سخت نیست  چقدر هزینه میکنید برای دوتا

هزینه دوتا بچه خصوصا اگر مدرسه ای باشن زیاده من الان فقط برای مدرسه و سرویس و کلاس زبان و موسیقی پسرم ماهی حدودا۵-۶ تومن میدم،سال دیگه اون یکی پسرم هم مدرسه ای میشه

من ولی بچه میبینم همش گریه میکنه شلوغ عقل میگ فکرشم نکن

منم نینی میبینم یه حالی میشم اصلا 

ولی خیلی زود هم خسته میشم تا نیم ساعت حوصلشونو دارم

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینه دوتا بچه خصوصا اگر مدرسه ای باشن زیاده من الان فقط برای مدرسه و سرویس و کلاس زبان و موسیقی پسر ...

وای زیاده من بخاطر همین نمیارم ماهی ۱۵ میانگین داریم ولی دو نفری خوب زندگی نمیکنیم چه برسه بچه بیاد

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
سوم !!! ماشاءالله پس بارداری و زایمان اونقدرام سخت نیست  چقدر هزینه میکنید برای دوتا

برا من بارداری سخته ولی زایمان نه

حوصله بچه داری هم دارم

بچه هام هم خیلی دوست دارن ی خواهر یا برادر کوچولو داشته باشن

هزینه هم متاسفانه برا سوم سخت میشه زنگیمون برا همین گفتم موقعیتشو ندارم  

ماهی سه چهار میلیون برا هر دو کافیه

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂

وای زیاده من بخاطر همین نمیارم ماهی ۱۵ میانگین داریم ولی دو نفری خوب زندگی نمیکنیم چه برسه بچه بیاد

بله خیلی زیاده ،تازه لباس و اسباب بازی و تفریح و خورد و خوراک و درمان و... همه رو اضافه کن بهش

برا من بارداری سخته ولی زایمان نه حوصله بچه داری هم دارم بچه هام هم خیلی دوست دارن ی خواهر یا براد ...

من نگران تورم هم هستم تو این دوماه اخیر هزینه ها دوبرابر شده استرس بعد عیدم دارم اصلی ترین دلیل برای من همینه ‌‌‌‌‌‌وگرنه جونم میره برای بچه 

خب اکثر مردم به همین دلیل از فرزند آوری ترس دارن 

یکیش خود من

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........                           ‌‌                               زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔                                                                            زنـבگے قشنگـہ اگـہ باتو باشه. مرگ قشنگـہ اگـہ براي توباشه. בلتنگي قشنگـہ اگـہ بـہ خاطرتوباشه. من قشنگم اگـہ باتوباشم. اماتوهرجور باشے قشنگے ـבورت‌ بگرـבم:)❤️️                                                         طُ∞یه‌حـسِ‌عَمیقی‌تو‌قلـــبِ‌مَـن🫀🫂