2789
منم وزنم کم نمیشه انقد رژیم  انقد ورزش خودمو میکشم اخرش انگار هیچ غلطی نکردم😑 ولی واقعا ارزش ن ...

به شدت اشتهام رو کم‌ کرده از صبح فقط در حد دو قاشق غذا خوردم اما این بیخوابی اذیتم میکنه واقعا کلافه شدم

اقا منم ۱۰ روزه میخورم یعنی یجوری لاغر شدم خودمم پشمام ریختهه خیلی باحاله😂😂دو سه روز اولش اینجوری ...

توهم خیلی تشنه میشی؟؟؟ من خیلی بی اشتها و تشنه م و بی خواب

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

توهم خیلی تشنه میشی؟؟؟ من خیلی بی اشتها و تشنه م و بی خواب

وای اره فک کنم تو یه روز ۶ ۷ لیتر اب میخورم کلا غذا هم نمیتونم بخورم هرروز که بیدار میشم میرم جلو اینه قشنگ میبینم که چقد سایز کم کردم 

من یه داروی برزیلی به اسم گلکسی گرفتم بخدا ازش معجزه دیدم همون روز اول اشتهام صفر و سوخت سازم عالی بود  هیچ عوارضی برام نداشته تا حالا اصلا به غذا حتی نمیتونستم نگاه کنم ۲تا کد رجیستر استعلام از سایت گلکسی هم داشت دیگه خیالم راحت بود که اصله الان روز بیستمه که مصرف میکنم ۱۰کیلو کم کردم بخدا نه اهل تبلیغ واسه کسی هستم نه چیزی فقط اینقدر اینجا تبلیغ الکی زیاد شده ادم نمیدونه به کی اعتماد کنه من این دارو از یه شماره گرفتم که شمارشم میزارم عکس دارو هم میزارم که یه چیز دیگه بهتون ندن ولی باخیال راحت مصرف کنید۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

وقتی کامنت میزاری 

و اتفاقا تو کامنتتم سوال میپرسی از طرف مقابلت لطف کن تاپیکو باز بزار ک مردم بتونن جوابتو بدن 

کسی ک واقعا بخواد فداکاری کنه حتی یه لحظم ب این فک نمیکنه خود خواسته بچرو حتی ی روز زودتراز موعد برداره اونم واست چی چنتا ترک و چاقی؟

نمردیمو مفهوم تنفرو مسئولیت و فداکاریو هم قشنگگگگ فهمیدیم🤣

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺