2777
2789
وای منم نگرانم که استادمون چه نمره ای داده به یکی از درسای سختم میترسم مشروط شم خدایی نکرده

سه

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازادم. برو دولتی اشتباه منو نکن. ازاد بدرد نمیخوره

دارم واسه دولتی میخونم امسال ک کلا افسرده شدم قبول نشدم انگار مسخ شدم نصف سال گذشت و من نفهمیدم

وزن اولیه:۷۰ وزن هدف:۶۰  وزن فعلی: ۶۴ ددلاین: عید ۱۴۰۲شروع رژیم:۲۳دی۱۴۰۱    توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: "از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم..."
دارم واسه دولتی میخونم امسال ک کلا افسرده شدم قبول نشدم انگار مسخ شدم نصف سال گذشت و من نفهمیدم

همه آخرای سال میخونن. همیشه دقیقه های آخر مهمه. بشین بکوب بخون دولتی میاری. من یه ماه هم وقت نذاشتم و پشیمونم

من ترم یکم دوتا رو بنظرم مشروط میشم. ولی نتونستم انتخاب واحد کنم دارم دیونه میشم تا امروز امتحان دا ...

نگران نباش خوشگلم 

الان میتونی وارد سامانه بشی؟

♡یه دختر قوی و جنگجو ام🌸💕 ▪︎کتاب خواندن📚 ▪︎رسیدگی به خود💄👒 ▪︎عاشق خرید😂🛍  ▪︎دانشجو 🎓   ▪︎تهران📍
همه آخرای سال میخونن. همیشه دقیقه های آخر مهمه. بشین بکوب بخون دولتی میاری. من یه ماه هم وقت نذاشتم ...

اخخخ چی میشه منم قبول شم 😩

وزن اولیه:۷۰ وزن هدف:۶۰  وزن فعلی: ۶۴ ددلاین: عید ۱۴۰۲شروع رژیم:۲۳دی۱۴۰۱    توی کتاب پلنگ های کافکا نوشته بود: "از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود در حالی که من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم..."
نه. تمدید میکنن بنظرت؟ چی میشه حالا؟

هم کلاسی هات همه انتحاب واحد کردن؟؟؟

خبر ندارم.

خب الان برو تو سامانه ببین میتونی یا ن دیگه 

از دوتا از دوستاتم بپرس انتخاب واحد کردن یا ن بی خیالی چقدر