2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه جوری پودر کنم ...اخه من عاشق پودر نارگیلم ولی از خود نارگیل بدم میاد بو میده

نمیدونم خودم دارم میپرسم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
روغنشو بگیر واسه پوست و مو خیلی عالیه!من همیشه روغنشو میگیرم گرونه حیفم میاد بخورم🥲🥲🥲

گرون‌نیست ک دونه ای۶۰دیگ بنظرم نسبت ب مزه عالیش قیمتشم عالیه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

من‌حودم‌همیشه تیکه های کوچیک‌میکنم میذارم فریزر مهمون میاد کنار میوه خشکام اینا میارم هروقت بخوام چیزی‌بخورم‌چندتا تیکه از همون میخورم میخوای همین مارو‌کن 

عاخه ی نارگیل مگ‌چقد روغن میده همون‌بذار فریزر

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀
من‌حودم‌همیشه تیکه های کوچیک‌میکنم میذارم فریزر مهمون میاد کنار میوه خشکام اینا میارم هروقت بخوام چی ...

نمیشه رنده کنم بریزم تو شیر موز قورتش بدم تموم شه؟ 😑

اخه خیلی کوچولوعن شصت تومن حیفم میاد بدم به یه دونه میوه😆حال یکم میخورم ،ولی دلم میخواد همشو بخورم

من اغلب مغازه ای برم‌ک‌ چندتا نارگیل داشته باشه نمیخرم میرم ی مغازه ک حداقل۲۰تاداره بزرگترینش و بردارم😂😂😂😂

من‌حودم‌همیشه تیکه های کوچیک‌میکنم میذارم فریزر مهمون میاد کنار میوه خشکام اینا میارم هروقت بخوام چی ...

واسه دو سه ماه استفادم کافیه،یک چهارم شیشه مربای به صبا کوچیک😅هر دفعه از حمام میام دو سه قطره میریزم کف دستم اول دستامو چرب میکنم بعد میکشم به موهام واسه موخوره عالیه