2777
2789
عنوان

معاینه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ میدونم درد دارم میگه باید ببینم دهانه رحمت باز شده یا ن

آهان خب اگه مشکل اینجوری داری به نظرم بری بهتره تا دردت زایمانت شروع شه و اورژانسی مجبور شی بری.. آمپول ریه زدی؟ من شنیدم کسایی که کیس زایمان زودرس هستن میزنن، ولی اگه دکترت ماهره بهش اعتماد کن خودش میدونه نباید تحریک کنه تا به زایمان برسی، معاینه طبیعی با لمسه شاید فقط یه نگاهی بندازه ببینه در چه حالی!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
آهان خب اگه مشکل اینجوری داری به نظرم بری بهتره تا دردت زایمانت شروع شه و اورژانسی مجبور شی بری.. آم ...

۳۰ هفته زدم امپولو ... نمیدونم والا میگم چون خودش چند روز نیست منو باید زود معاینه کنه نمیشه ک منو تو خطر بندازه 

۳۰ هفته زدم امپولو ... نمیدونم والا میگم چون خودش چند روز نیست منو باید زود معاینه کنه نمیشه ک منو ت ...

نمیدونم والا.. اگه شناختی از دکترت داری میدونی با وجدانه پس شاید از دلسوزی اینکار رو میکنه که این چند روزی که نیست تو درد زایمانت شروع نشه و نتونه خودشو بهت برسونه، اما نه اگه شناخت کافی نداری هرجوری خودت برات راحت‌تره برو، اگه فک میکنی مشکلی نیست وایسا تا ۳۷ هفته!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
نمیدونم والا.. اگه شناختی از دکترت داری میدونی با وجدانه پس شاید از دلسوزی اینکار رو میکنه که این چن ...

گفت معاینت میکنم اگه باز بودی دکتر شیفت باید عملت کنه من نیستم اگرم باز نبودی ی هفته بعد خودم عملت میکنم 😑😑😑😑😑😑😑😑😑۳۷ هفته و ۴ روز بشم فک کنم میاد دکترم 

گفت معاینت میکنم اگه باز بودی دکتر شیفت باید عملت کنه من نیستم اگرم باز نبودی ی هفته بعد خودم عملت م ...

اهان پس کلا نیست خودش، نمیدونم راستش ریسکیه دیگه نمیتونم نظری بدم ممکنه علمی نباشه به دردسر بیفتی، اما اگه دلت به معاینه نیست صبر کن اگه دردات دیدی داره شدید میشه برو پیش همون دکتر شیفت معاینه کنه ببینه اگه زایمان زودرس داری خودشم عملت کنه!