۳۶ هفته و ۵ روز دکترم میگه بیا معاینه ولی نمیخوام برم تهدید ب زایمان زودرسم اگه تحریکم کنه چی ... کار اشتباهی میکنم نرم میخواگ حداقل ۳۷ هفته ب بعد برم نظرتون دوستان بیاین از تجربه هاتون بگین
چ میدونم درد دارم میگه باید ببینم دهانه رحمت باز شده یا ن
آهان خب اگه مشکل اینجوری داری به نظرم بری بهتره تا دردت زایمانت شروع شه و اورژانسی مجبور شی بری.. آمپول ریه زدی؟ من شنیدم کسایی که کیس زایمان زودرس هستن میزنن، ولی اگه دکترت ماهره بهش اعتماد کن خودش میدونه نباید تحریک کنه تا به زایمان برسی، معاینه طبیعی با لمسه شاید فقط یه نگاهی بندازه ببینه در چه حالی!
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
۳۰ هفته زدم امپولو ... نمیدونم والا میگم چون خودش چند روز نیست منو باید زود معاینه کنه نمیشه ک منو ت ...
نمیدونم والا.. اگه شناختی از دکترت داری میدونی با وجدانه پس شاید از دلسوزی اینکار رو میکنه که این چند روزی که نیست تو درد زایمانت شروع نشه و نتونه خودشو بهت برسونه، اما نه اگه شناخت کافی نداری هرجوری خودت برات راحتتره برو، اگه فک میکنی مشکلی نیست وایسا تا ۳۷ هفته!
جایی در زندگیام میایستم؛ و میگویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید! 🌱
نمیدونم والا.. اگه شناختی از دکترت داری میدونی با وجدانه پس شاید از دلسوزی اینکار رو میکنه که این چن ...
گفت معاینت میکنم اگه باز بودی دکتر شیفت باید عملت کنه من نیستم اگرم باز نبودی ی هفته بعد خودم عملت میکنم 😑😑😑😑😑😑😑😑😑۳۷ هفته و ۴ روز بشم فک کنم میاد دکترم