2777
2789
عنوان

😥😥سلام

132 بازدید | 15 پست

سلام یکسال و نیم ازدواج کردم تنبلی تخمدان دارم از همون اولش هم اقدامم ولی بچه دارنمیشم ۶ماه قرص خوردم نتیجه نداد دیگ نخوردم 

الان ۶ماه قرص نمی‌خورم بازم پریود نمیشم😭😭😭😭😭😭دیگ خسته شدم چیکار کنم آخه ینی دوباره قرص بخورم

رازیانه و عسل بخور 

متم اینجور بودم ی مدت خوردم قرصو گذاشتم کنار 

واقعن قرص خسته کننده اس 

ولی خدا رو شکر الان یه ساله سر وقت میشم بدون اسنک جیزی بخورم 

رازیانه بخر اسیاب کن هفته ای دوبار با عسل بخور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رازیانه و عسل بخور  متم اینجور بودم ی مدت خوردم قرصو گذاشتم کنار  واقعن قرص خسته کننده ا ...

واقعا قرص بده 😞الان س روز پریودم عقب افتاده ماه گذشته م با پروژسترون پریود شدم این ماه هم نشدم بعید می‌دونم ک باردارهم باشم امیدندارم😑البته علایمشو هم ندارم میدونم ک بخاطر تنبلی تخمدان شما بچه دارید؟

رازیانه چند روز بخورم ؟باعسل باهم بخورم؟یا جدا جداممنون از پاسخگوییت

واقعا قرص بده 😞الان س روز پریودم عقب افتاده ماه گذشته م با پروژسترون پریود شدم این ماه هم نشدم بعید ...

هفته ای دوبار بخور 

اب جوش رو بریز تو لیوان یک قاشق عسل یک قاشق رازیانه 

پریود میشی تمام کیستات اب میشن خیلی خوفه

خداروشکر خداحفظش کنه منم منتظرم برامنم دعا کنیدمیتونم بپرسم چ کارایی مردید؟مثلا رژیم غذایی باشگاه یا ...

هیچی چون خودمم نمیدونستم دارم بعدبارداری توسونوگرافی فهمیدم فقط بچم زوددنیااومدوکم وزن بود

هفته ای دوبار بخور  اب جوش رو بریز تو لیوان یک قاشق عسل یک قاشق رازیانه  پریود میشی تمام ...

ع مرسی عزیزم🌹🌹آخه می‌دونی چیه ی جا موندم رازیانه واسه تنبلی تخمدان بده ولی خیلی جاها هم گفتن ک خوبه ولی من امتحان میکنم چون واقعا دیگ خسته شدم  ۲۳سالمه   یکسال نیم منتظر نیم بازم ممنون

ع مرسی عزیزم🌹🌹آخه می‌دونی چیه ی جا موندم رازیانه واسه تنبلی تخمدان بده ولی خیلی جاها هم گفتن ک خوب ...

ن بخور من خوردم چیزی نمیشه 

فقد وقتی پریودی یا نزدیک پریودت هست دیگ نخور چون خونریری رو زیاد میکنه

ن بخور من خوردم چیزی نمیشه  فقد وقتی پریودی یا نزدیک پریودت هست دیگ نخور چون خونریری رو زیاد م ...

آها اوک حله مرسی گلم فقط ی سوال من الان س روز از پریودم گذشته و پریود نشدم هنوز بخورم؟؟