2777
2789

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر 

من نیاز دارم تو‌مسیر رسیدن به تناسب اندام تنها نباشم و با یه دوست هم مسیر باشم ،اینطوری در طول مسیر کمتر خسته وناامید  میشیم 

کسی هست تناسب اندام دغدغه ش باشه ؟و مثل من خسته از چاقی باشه  

من خیلی مطالعه کردم راجبش و دلم میخواد مسیری رو طی کنم که به جسم و روانم آسیب نزنم 

هر کی پایه ست اعلام حضور کنه😍😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
بله من هستم امروز ۱۶ مین روزیه ک رژیم گرفتم

میشه بگین رژیمتون چطوریه 

من خیلی رژیم های غلط گرفتم و‌هر بار فقط حس شکست داشتم و بدتر به جسم و روانم آسیب زدم تا اینکه فهمیدم رسیدن به تناسب اندام هیچ راه میانبری نداره و باید فقط انتخاب های درست داشت و تداوم 

بخصوص که تازه یکساله که فهمیدم پلی کیستیکم و بیشتر کارهایی که میکردم تاثیر سو داشته رو سلامتیم 

یسالو‌نیمه بدنسازی میرم

چقدر خوب😍منم یه مدت باشگاه میرفتم اما بخاطر کرونا ول کردم و بعدشم انقدر ساعت کاریم زیاد شد که اصلا فرصت نمیکنم ولی کم کم دارم قدم های درست رو به برنامه م اضافه میکنم 

میشه بگین رژیمتون چطوریه  من خیلی رژیم های غلط گرفتم و‌هر بار فقط حس شکست داشتم و بدتر به جسم ...

همدردیم منم پلی کیستیک دارم، 

من هرروز ورزش میکنم .. ی وقتایی هم تنبلی میکنم ی روز درمیون ورزش میکنم

رژیم ۱۲۰۰ کالری گرفتم

ی بار درهفته رو هم چیزایی که نباید بخورمو میخورم. ک دراصطلاح میگن باید شوک به رژیم وارد بشه وگرنه دچار استپ وزنی میشی

نمیدونم اصولیه یا نه ولی اصلا اذیت نمیشم معده‌م الان به کم خوری عادت کرده ..

عزیزم وقتی پروتیین کم بخوری نون خالی هم بخوری بدنت اونو تبدیل ب چربی میکنه و ذخیره.باید پروتیین روزانه رو مصرف کنی حتما چون بدنت احتیاج داره زودهم سیر میشی و دیر احساس گشنگی میکنی 

خودت باش، ارزش اصل از کپی خیلی بیشتره.  
چقدر خوب😍منم یه مدت باشگاه میرفتم اما بخاطر کرونا ول کردم و بعدشم انقدر ساعت کاریم زیاد شد که اصلا ...

خیلی خوبه دوست عزیزم.خوشحالم ازینکه بهترین خودت میخوای باشی😍

تو رژیمی ک میگیری اصلا نباید گشنگی بکشی اینجور بدنت احساس میکنه تو قحطی قرار گرفتی بعد ک چیزی خوردی سریع ذخیره میکنه و وزن از دست رفته بر میگرده

همدردیم منم پلی کیستیک دارم،  من هرروز ورزش میکنم .. ی وقتایی هم تنبلی میکنم ی روز درمیون ورزش ...

خیلی خوبه ،من تو این یکسال خیلی راجبش تحقیق کردم و فهمیدم پلی کیستیکم نوع مقاوم به انسولینه و باید کامل قندهای مصنوعی رو حذف کنم ،و توی هر وعده م حتما پروتئن داشته باشم به نسبت وزنم برای هر کیلو حدودا یک میلی گرم 

بشقاب غذام هم ترکیب نصف سبزیجات باشه یک چهارم کربوهیدرات و یک چهارم پروتئین ،با این روش خیلی خوب جلو میرفتم و خیلی هم خوب وزن و سایز کم کردم که خورد به اتفاق تلخی و دوباره نتونستم تو اون شرایط به تغذیه م خوب برسم اما اشکالی نداره دوباره شروع میکنم 😍

تو رژیمی ک میگیری اصلا نباید گشنگی بکشی اینجور بدنت احساس میکنه تو قحطی قرار گرفتی بعد ک چیزی خوردی ...

ممنونم که برام نوشتین ،بله همینطوره اشتباهی که من همیشه میکردم و رژیم های کم کالری میگرفتم و اصلا وزن کم نمیکردم 🥴🥴

موفق باشین👏😍باشگاه هم خیلی خوبه ولی من فرصتشو ندارم

ممنونم شمام همینطور ،منم وقتم خیلی محدوده و کارم سخت و ساعت کاری زیاد ،اما خب کم کم تو برناممه م میگنجونمش،فعلا این ماه ورزش آنلاین ثبت نام کردم مربیش خیلی خوبه ،اما احساس میکنم نیاز به تعامل با آدما دارم برام سخته تنهایی ،چون سرکارمم همش سرو صداست  و همه مشغول کار 

2809