2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم این سبک خیلی دوس داره ولی من میترسم ممکنه چرمشون خراب بشه

نه خراب نمیشه اتفاقا ۳ ماه پیش داییم خرید اصن خراب نشدن تا دیشب

من رفتم،چونکه..بدونم منم خوشمیگذره..
نه خراب نمیشه اتفاقا ۳ ماه پیش داییم خرید اصن خراب نشدن تا دیشب

راستش ما وضعون جوریه که تا چندسال دیگه نمیتونیم مبل عوض کنیم من عاشق این مدل مبلم خدا کنه پیدا کنم همین مدلو

من خیلی اهل مد روز نیستم اگه از چیزی خوشم بیاد میخرم

شوهرم این سبک خیلی دوس داره ولی من میترسم ممکنه چرمشون خراب بشه

آره هم ممکنه خراب بشه هم اینکه شاید دل آدم رو اینجور رنگ ها زود بزنن... مخصوصا با توجه به اینکه آشپزخونه قهوه‌ای سوخته و....اینجوری دیگه خیلی تیره میشه 

آره هم ممکنه خراب بشه هم اینکه شاید دل آدم رو اینجور رنگ ها زود بزنن... مخصوصا با توجه به اینکه آشپز ...

منم میخوام روشن باشه خسته شدم از رنگ تیر فرشامم تیرن میخوام عوض کنم روشن بگیرم

ولی مشکلم اینجاس ک دوتا بچه دارم میترسم هی لک بشن

منم میخوام روشن باشه خسته شدم از رنگ تیر فرشامم تیرن میخوام عوض کنم روشن بگیرم ولی مشکلم اینجاس ک د ...

آره منم قهوه ای و... اینا دوست ندارم. ولی این سبز تیره که میگم واقعا شیکه. با کرم خیلی خوب میشه. بابت بچه ها هم نگران نباش. الان توی بازار پر از مبل هایی که راحت پاک میشن. ولی خب میخواد بازم مراقب باشی دیگه... نهایتش اینه که اگر دیدی خیلییییی کثیف شدن و سختته، چند سال دیگه پارچه شون رو عوض می‌کنی. فرش هم تا می‌تونی اصلا نرو سمت سفید یا کرم خالی... سعی کن پر نقش و نگار باشه. البته از اون مربع مربعی ها نباشه ها😱😅یه فرش گل‌دار(یا حالا هر نقشی جز اون مربعی ها😅) قشنگ بگیر که گرم باشه و روشن بودن رنگش توی ذوق نزنه. فرش های ستاره کویر یزد خیلی خوبن. ما همیشه از همینا می‌گیریم 

فرش کرم واقعا خیلی خوبه... نگران کثیف شدنشون هم نباش. ما فرش هامون کرمه ولی چرک بردار هستن تازه بعد از سه یا چهار سال فکر کنم شستیمشون. فقط سعی کن توی فرشت رنگ های زیادی به کار رفته باشه... اینجوری قشنگ تر و گرم تره 😊