2777
2789
عنوان

این ینی چی؟؟؟؟ +عکس😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1355 بازدید | 40 پست
باید با فـیلتر شکن بری چه سایتی هست حالا؟ 

تا وقتی تنظیماتشو درست نکنه با هیچ فیل شکنی نمیتونه بره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فیلترم وصله 😐☹

مملکته دیگ 😕

ب‍‌‌ا م‍‍‌ن س‍‍‌رد ن‍‍‌ب‍‍‌اش‍‍‌ی‍‍‌د م‍‍‌ی‍‍‌رم ک‍‌‌اپ‍ش‍‌‌ن م‍‌ی‍‌‌پوش‍‌‌م ض‍‌ای‍‌‌ع م‍ی‍ش‍ی‍‌‌د .!:)️)))))))))>)))))))))>)))))))))))))))))))))))))))))))▂▃▅▇█▓▒░ ن‍‌گاـہ بہ‌ ظ‍‌اه‍‌ر آروم‍‌م ن‍‌ک‍‌ن #اس‍‌ی‍‌ـב~~ ه‍‌م ق‍‌یا؋ـ‍‌ش م‍‌ثہ‌ آبہ‌️ ░▒▓█▇▅▃▂
باید با فـیلتر شکن بری چه سایتی هست حالا؟ 

سایتای اونجوری نیس ی سایت خارجی ی سری  مقاله های خاص  میزاره نمیدونم چرا میزنه جستجو ایمن و....

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
نه کلا برای همه اینجوری شده فکر کنم

نه نشده 

من میدونم 

یه سریا مدل گوشی شون پایینه کلا بد میاره اما میاره 

اما این پیام مال تنظیماته 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
نه برامنم اینجوریه

برو تنظیماتت درستش کن از منم بود خودم درستش کردم 

ببرش موبایلی

سایتای اونجوری نیس ی سایت خارجی ی سری  مقاله های خاص  میزاره نمیدونم چرا میزنه جستجو ایمن ...

اخه فکر کنم خود گوگل فیـلتر میکنه و ربطی به کشور ما نداره! 

البته این نظر منه😶🤔

«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

یکی رفته تو تنظیمات گوگلت و محدودت کرده😂😂✌️

قبلا اختیار این تنظیمات دست خودت بود الان خود اوپراتور نتی ک استفاده میکنی این تنظیماتو اعمال میکنه تو هم نمیتونی عوض کنی مگ اینک فیلترشکنت روشن باشه 

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤