2777
2789
بخاطر درسه یا فعالیت ذانی که اشتهات کورشده

وای نه من اندازه گاو میخورم 

شب تا زمانی ک برم بخوابم هی میخورم 

هرکس اندازه من میخورد الان ۱۰۰ کیلو بود ولی هرچی میخورم اصلا چاق نمیشم اصلااا

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.
من درس میخونم نمیتونم برم باشگاه شما ک امکانشو داری برو عزیزم

منم دانشگاه میرم بعد فرض کن بچه داری و خونه داری و دانشگاه و امتحان 

دیگه چیمیمونه بعد خیلی هم آدم حساس و استرسی هستم

وقت ندارم برم باشگاه نمیشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم باید بخوری اونم فراوون چیزایی مثل مایونز ماکارونی واینجور چیزام چاق میکنه بخور

میخورم بخدااا هرچی میخورم هیچ تاثیری نداره هرکس جای من بود۱۰۰ کیلو بوده تا الان

ولی تو نیستی وُ شِعرَم؛آسِمونش،ماه نداره.                           از اَشک یاس کوچه ها؛تا چشم کور از گریه ها.                       با یادِ عَطر تو زنده ان؛تاباز برگردی به خونه.
نه اخه تو عکسم تغییر مشخص بود... و ورزش بوده ورزش کنی که شل نمیشه

هر روز یه ساعت با اینیستا ورزش می کنه اگه ورزش مخصوصی داره خدا خیرت بده بگو هر روز میاره با دستش می گیره می گه ببین اینا باید آب بشه

چگونه؟🥺

باشگاه و کالری شماری 

شکمم ۵ سانت کم شده

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

فقط پیاده روی 

من پایین تنم به شدت چاق بود بالا تنه لاغر یه مدتی سر کنکور عصبی بودم از استرس روزا فثژ توی اتاقم راه میرفتم اصلا عادت کرده بودم فقط باید دور اتاقم می‌چرخیدم باورت نمیشه ولی روزی ۷ساعت فکرکنم پیاده روی میکردم توی اتاقم😐هیچی دیگه همش آب شد :/ ولی هنوز نتونستم اینو ترک کنم نمیتونم‌جاومو بگیرم بخدا همین الان نشینم دوست دارم پاشم راه برم و گوشی نگاه کنم😑هوف 

یادمه همش گله میکردم چقدر پام چاق و زشته الان کغ لاغر شده میگم غلط کردم  پایین تنه پرم بهتر بود😥🥲ولی متاسفانه اصلا نمیتونم تحرک نداشته باشم 😐واسه همین پر بشو نیست 

منم دانشگاه میرم بعد فرض کن بچه داری و خونه داری و دانشگاه و امتحان  دیگه چیمیمونه بعد خیلی هم ...

استرس خیلی تاثیر داره اشتها هم نداری اگه استعداد چاقی داری بخورر

از قول دوستان و آشنایان میگم، چون مجرد تو بحث هست نمیتونم دلیل بعد ازدواج و بگم، اما لرزش پا بعو... ...

دوستان و آشنایان که منبع علمی معتبر نیستن

زیاد به این حرفا استناد نکنید و رواج ندید

لاغری موضعی نداریم. باید کلا لاغر بشید تا پاها هم لاغر بشه. ورزش پا برای خوش فرم کردنه پاست نه لاغری ...

اره من گیر داده بودم به مربی فقط ورزش رون پا بده 

همین حرف شما رو زد 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺