2777
2789
عنوان

صیغه محرمیت

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قیم یعنی چی؟ یعنی میتونه به جز پدر یکی دیگه از دوستای پسر باشه مثلا؟ 

قیم در صورت خدای نکرده فوت پدر همون پدر بزرگ عمو  اینا می تونه باشه.

صیغه بدون اجازه پدر انجام ندید بهتره .

هستن افرادی که خطبه صیغه رو درست جاری میکنن و محرمیت انجام میشه و مشکلی نیست.

اما صیغه ای که تو دفتر خونه ازدواج خونده میشه  تاریخ و مدت و مهریه ثبت و بایگانی  میشه . 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
خب دستشو میگیره و اینا دیگه حرامه

عزیزم این کار رو نکن. این کار خیلی سوء استفاده معنوی داره. معمولا ۹۹ ساله میخونن و ار نظر شرعی، راهی جز بذل مدت از طرف آقا نیست‌ بعد یک درصد فکر کن با این آدم به ازدواج نرسی، پس فردا این اقا با این عنوان تهدیدت کرد که صیغه من بودی چی؟ پس فردا پشیمون شدی چی؟ انجام نده این کار رو. لطفا انجام نده! 

رابطه قرار نیست بینشون بشه فقط در حد محرمیت یا دستشو میگیره یا اونا حرام نباشه فقط همین

دختر عزیز هیچ پسرررری هیچ پسری حتا اونی که تو دوران دوستی دستت هم نگرفته باشه بعد خوندن صیغه هرگز به یه دست گرفتن خالی راضی نیستا.

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
برا من نیست سوال یکی دیگست 😐😂

به همون طرف بگو نکنه! اگه انقدر عزیزه برات که اومدی وقت گذاشتی سوال بپرسی، کمکش نکن. ازت خواهش می‌کنم هیچ اطلاعاتی نده بهش‌. من این اتفاق برای یکی از دوستانم افتاد و به معنای واقعی بیچاره شد. 

خب دستشو میگیره و اینا دیگه حرامه

اگر به مسئله گناه و اینا اهمیت میدید دست گرفتن نامحرم هم گناهه 

حتی صحبت با نامحرم هم حتی تو اینجور مواقع از حالت عادی خارج میشع و حالت شهوتی میگیره و گناهه .

بنظرم دنبال صیغه بدون اجازه پدر نرو هم حرامه هم اینکه اگر انجام بشه این دختره ک تباه میشه .ارزش دختر میاد پایین .آخرش دختر مثل تفاله پرت میشه بیرون .

آخرش پسره میگه همون جور ک بخاطر من پدرتو دور زدی بخاطر  یکی دیگه هم منو دور میزنی

به همون طرف بگو نکنه! اگه انقدر عزیزه برات که اومدی وقت گذاشتی سوال بپرسی، کمکش نکن. ازت خواهش می‌کن ...

منم دیدم ک دختر تباه شد.

البته اون باکره نبود و یبار ازدواج نا موفق داشت .و بچه هم نداشت .

پیش خانوادش زندگی میکرد .

بدون اجازه خانوادش صیغه یه آقا شد ک مثلا جهت شناخت قبل از ازدواج شناخت پیدا کنن بعد عقد دائم کنن.

آقا هم حسابی از خانم لذت برد و سو استفاده جنسی کرد.

و آخرش بعد از دو ماه گفت نمیخوامت.

همون طور که به خاطر من خانوادت رو دور زدی منم یه روز دور میزنی .

آبروی دختره هم این وسط رفت .

بنظرم اگر آدم بدترین خانواده رو هم داشته باشه نباید اینجور مواقع به یه پسر غریبه بفهمونه که بدون اونا هر کاری انجام میده

منم دیدم ک دختر تباه شد. البته اون باکره نبود و یبار ازدواج نا موفق داشت .و بچه هم نداشت . پیش خان ...

آخ دقیقا برای دوست من هم همین اتفاق افتاد. تازه بعد از یه مدت متوجه شد متاهله‌ و مرده یه مدت زیاد بازی درآورد که نه من مدت رو نمی‌بخشم و بعد از چند وقتم گفت نمیخوام‌. دوستم خیلی اسیب دید. اونم خانواده‌ش متوجه شدن و خیلی بد شد براش‌. وقتی دختر خانم در این اوضاع جامعه، به صیغه اعتقاد داشته باشه، معمولا خانواده‌‌ بسیار بسیار سختگیر داره و مذهبی و وقتی متوجه شن خیلی بد میشه! واقعا کاش گوش می‌کردن‌. همیشه آدم فکر میکنه اونی که روبه‌روشه فرق داره و خب مسلما، اون شخص هم نداره