2777
2789
عنوان

میگو😐😂کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 32 پست
ما جنوبیا چند مدل غذا باش میپزیم     میگو ک‌تو پیاز سرخ میکنی تفت میخاد   اونقدرام سر ...

عه توام جنوبی سلااااام

ب‍‌‌ا م‍‍‌ن س‍‍‌رد ن‍‍‌ب‍‍‌اش‍‍‌ی‍‍‌د م‍‍‌ی‍‍‌رم ک‍‌‌اپ‍ش‍‌‌ن م‍‌ی‍‌‌پوش‍‌‌م ض‍‌ای‍‌‌ع م‍ی‍ش‍ی‍‌‌د .!:)️)))))))))>)))))))))>)))))))))))))))))))))))))))))))▂▃▅▇█▓▒░ ن‍‌گاـہ بہ‌ ظ‍‌اه‍‌ر آروم‍‌م ن‍‌ک‍‌ن #اس‍‌ی‍‌ـב~~ ه‍‌م ق‍‌یا؋ـ‍‌ش م‍‌ثہ‌ آبہ‌️ ░▒▓█▇▅▃▂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه واقعا؟؟چرا؟؟

اگه میگوت ریزه که میگو پلو کن اگه نه یه ذره سرخ کنی اون میپزه فکر میکنی خامه . یه سری من توش یکم آب ریختم خیلی بپزه سفت شد مزشم بد شد

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اگه میگوت ریزه که میگو پلو کن اگه نه یه ذره سرخ کنی اون میپزه فکر میکنی خامه . یه سری من توش یکم آب ...

اهان پس همون ک پخته بودم اوکی بوده من تاحالا نخورده بودم فک میکردم عجیبه😂😂💕💕

اهان پس همون ک پخته بودم اوکی بوده من تاحالا نخورده بودم فک میکردم عجیبه😂😂💕💕

اره عزیزم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

ما فقط کبابشون میکنیم،در غیر اینصورت بچه هام نمیخورن☹️

سلام به همگی😍😍یدونه مامانم که اضافه وزن دارم و تلاش میکنم به وزن نرمالم برسم.چند ماهه رژیم کالری شماری رو شروع کردم و وزنم تو تابستون بین ۸۸ و ۸۷ بود.از دی ماه هم با تاپیک بامداد خمار دارم ادامه میدم وعضو گروه نارنجی هستم.وزنم هنگام شروع مجدد رژیم ۷۳☹️, فعلی ۶۶ و وزن هدف ۶۰.ببخشید اگه امضام محتوای خاصی نداره اما برا خودم یه چراغ روشن تو مسیر سلامتیمه.😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹این گلهارو هم تقدیم به کسایی کردم که چشمای خوشگلشون به متنم افتاد.🙏
خاله همسرم ی دختر داره ی پسر ،دقیقا هم اسم بچه ها شمان😍

زنده باشند انشالله ولی من پسر خواهر ندارم کلا یه تا دختر خواهر دارم

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج