2777
2789
گربه بیدمشک

شما دیگه از ترنسلیت استفاده نکن😂

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

به آدمای ترسو هم میگن

معنی دیگش هم گربه هستش

در کل اگه یه پسر یه چیزی بهت گفت بدون چرندیاته و از روی خرابی مغزشه جدی نگیر

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

pussy میشه پیشی و دخترک من زیادpussy رو آهنگای رب خارجی شنیدم 

عزیزم اون کلمه به معنای واژن هس😐😂

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️
نه بابا خوبیم با هم

ولی پوسی معنی پایین تنه جنسی مونث میده و کتم گربه اش توی فیلمای انگلیسی ام توهینه😑

به تنهایی از خیابان رد شدم اما دگر دستی نبود که دستانم را لمس کند 
چرا +۱۸؟؟؟؟ مگه معنیش بچه گربه نیست؟

بیشتر تو چیز بی دی اس ام اینا استفاده میشه 

حالت جنسی داره کلا

تعریفه یجورایی ولی خب از اون لحاظ

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور
نه عزیزم این جمله رو زیاد شنیدم تو ادبیات 

این با اون بیت زمین تا اسمون فرق داره کلمه pussy به معنای اندام خصوصی هست کلا هر جا بزنی تو ترجمه اهنگا این کلمه رو بیدمشک معنی میکنه که خب معنی درستی نیس😐