2733
2734
عنوان

متخصص های قرمه سبزی لطفا بیاید🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 28 پست

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2728
لیمو عمانی

 

اندفعه درش رو بذار قبل اینکه بکشی یه تیکه یخ بنداز توش وقتی روغن پس داد اول روغن رو جمع کن بریز تو یه کاسه بعد که کشیدی از اون روغنه بریز روی خورشتت تو ظرفی که سرو میکنی من همیشه اینکارو می‌کنم

آرزو دارم سال ۱۴۰۲تو خونه مستقل خودم باشم تا از این جنگ اعصاب خلاص شم اگه دوست داشتین واسه رسیدن به آرزوم برام دعا کنید 🌺

من قرمه سبزی رو از شب بار میزارم 

پیاز که سرخ میکنم روغن کمی بیشتر میریزم 

سبزی هم که سرخ میکنم روغن به اندازه میریزم

لوبیا رو قبلش میزارم جدا جوش بزنه بعد آبشو میربزم و بعد به مواد قرمه سبزی اضافه میکنم

وقتی کاملا پخت 

نمک فلفل ترشی نارنج که خیلی ترشه 

و لیمو امانی بصورت مغز شده بهش اضافه میکنم

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر
2738
لیمو عمانی یعنی خرد میکنی و میزنی یا پودرشو میزنی؟ تلخ نمیشه

لیمو امانی مغز میکنم که بیشتر عطر بده چون ترشی قرمه سبزی رو از جوهر نارنج که خیلی ترش و غلیظ هست استفاده میکنم

خدایا کشورم را از جنگ ، دروغ و خشکسالی در امان بدار.      داریوش کبیر
اگه درشو بذارم و بذارم بمونه اشکالی نداره یا درشو ببندم؟ 

دوتاش یکیه که

من در بسته میزارم

اون تکنیک یخ هم درست بود دوستمون گفت

هرچند  من انجام نمیدم

میگن قورمه سبزی سه مرحله داره

پختن

جا افتادن

وا افتادن

بهترین حالتشم اینه کله صبح بار بزاری تا ظهر مثلا ۵ ساعت بپزه 

و شعله های مختلف و به خودش ببینه

ولی من به شخصه وقت ندارم مثل تو زودپزی درست میکنم😅😅😅

اهان

توی سبزی اش هم یکم ،زیاد نه ها...اسغناج بریزی خیلی ظاهرش و مجلسی میکنه

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
داغ ترین های تاپیک های امروز