2737
2739
عنوان

متخصص های قرمه سبزی لطفا بیاید🙏

286 بازدید | 28 پست

من حدود دو ساعت داخل زودپز قرمه رو میپزم قبلش هم سرخ میکنم درش رو که باز میکنم روغن انداخته ولی باز میذارم رو شعله کم با در باز بجوشه تا بیشتر روغن بندازه ولی همین که شعله رو خاموش میکنم گ میخوام بکشم هیچ اثری از روغن نمیمونه خیلی زشت میشه چرا؟ 

وای منم😑

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

2731

چون همه مواد رو باهم میریزی تو دیگ

اول پیاز وگوشت ولوبیا رو تفت بده با آب وادویه بزار خوب بپزه پخته که شد سبزز رو سرخ کن واضافه کن ورب انار ولنیو ونمک بزن وبزار دوساعتی جابیفته

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
2738
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز