من حدود دو ساعت داخل زودپز قرمه رو میپزم قبلش هم سرخ میکنم درش رو که باز میکنم روغن انداخته ولی باز میذارم رو شعله کم با در باز بجوشه تا بیشتر روغن بندازه ولی همین که شعله رو خاموش میکنم گ میخوام بکشم هیچ اثری از روغن نمیمونه خیلی زشت میشه چرا؟
تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷
ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘