2777
2789

با اینکه کلی تردید دارم و راجع ب تک تک شون رفتم خوندم توی نت و نظراته گذشته کاربرا....اما جهنم...طبق همون نسخه پیش میرم دیگه هرچه بادا باد!

مشکلم جوش فراوون و چرکی و هورمونیه...

پماد پانژل و تیرتونئین داده که یه شب از این یه شب از اون باید بزنم...

قرص داکسی سایکلین روزی یدونه

صابون تی تری صبحا بزنم

و پماد آزلادرم بعد صابون..

....همه پمادای قوی رو یجا داده....

امیدوارم پوستم از اینی که هست بدتر نشه...

شما تجربه مشابه دارین؟؟؟

بی صبرانه در انتظار نــی نــی🥲✨🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پانژل و داکسی سایکلین رو استفاده کردم خوب بود

به خصوص پانژل التهاب و قرمزی پوستمو از بین برد

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

خواهر من دو چسه جوش زده بودم همینارو بهم داد یعنی فقط دوتا جوش بود کلا پروتکل درمانی همینه ‌زیادی پرملات نیست که 

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍
چرا راکوتان نمی‌خوری خودتو راحت کنی؟؟

چون در حال اقدام واسه بارداریم....

همینارو هم با کلی استرس و تردید قراره مصرف کنم اخه چیزای خوبی نخوندم درباره شون...

پوستت حساس و‌نازک میشه

باید بعدش حتی تو خونه ضد افتاب بزنی

بیرنگ بزن که به مقدار کافی بزنی

وقتی رنگی میزنی برا اینکه نماسه بد نشه کم میزنی

رطوبت رسانم بزن

مخصوص پوست چرب

داکسی رو با اب فراون با معده پر بخور

و یه مدت بعدش دراز نکش و ترجیحا راه برو چن قدم

دیر هضمه

البته راجع به پانژل مهربونا راهنماییم کردن توی تاپیک قبلم♥️🌱

پانژلو واس این شب میدن ک چون صبح بزنی مثل اینک لک میشه البته زیاد مطمئن نیستم من پانژل زیاد زدم اولش یکم لک شد ولی الان صورتم دیگ هیچ لکی نداره ضد افتاب زدم خود ب خود رفت اونقد لک بدی رو صورت من ننداخت

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍
پوستت حساس و‌نازک میشه باید بعدش حتی تو خونه ضد افتاب بزنی بیرنگ بزن که به مقدار کافی بزنی وقتی ر ...

چشم....خیلییی ممنون. عزیزم گفته صبحا پماد آزلادرم بزنم،بعدش که جذب شد ضد افتاب رو بزنم؟؟؟ یا اول بشورم صورتمو؟

به کل پوستت میزدی عزیزم؟؟؟؟؟؟

نه فقط روی جوشام 

من یه تیکه از پوستم قرمز و ملتهب شده بود و پر از جوشای کنار هم و قرمز پانژل خیلی کمک کرد التهابشون کم بشه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |