2777
2789
عنوان

خیلی تنهام :(

| مشاهده متن کامل بحث + 1457 بازدید | 132 پست
دوستی مجازی رو اصلن دوست ندارم اعتقادی هم بهش ندارم متاسفانه 

خب الان دور دوره مجازیه ازدواج ها آشنایی ها، شما حتی با یکی تو واقعیت آشنا شی نصف رابطه باز مجازی پیش میره. بخاطر همین گفتم با یکی هم شهریت اشنا شی که از مجازی بودن زود دربیاد بهرحال محیط مثل دانشگاه خوبه یا به مادرتون بسپارین چون واقعیت گزینه های زیادی واسه اشنایی نداریم.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

همیشه ب شادی و خنده بگذره لحظه هات. بزنیم تو فاز فلسفه😂

همچنین مهربون❤

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
اینطور نگید این دنیا سکون نداره میگذره خیلی از ادما میان و میرن و بعضی ها انقد خوبن که همه سختیا و ت ...

بله ولی اعتماد از دست رفته اونو بدبخت میکنه همینجوری بمونم تا اخر عمر بهتره ابجی🙏

فک نکنم دیگ نیازی به ادامه لیزر داشته باشم🙂😂

🤣🤣👌🏻

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
انقد بدم میاد میپیچونن سنو خو سنتو بگو عمو 

۳۱

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
همچنین مهربون❤

😍 چشام قلب قلبی شد. ماچ ب کلت

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
بله ولی اعتماد از دست رفته اونو بدبخت میکنه همینجوری بمونم تا اخر عمر بهتره ابجی🙏

برادر من خیلی نا امیدی و این اصلا خوب نیست ان شاءالله آرامش سهم تون شه

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
😂😂😂باشه عمو جون سی و هشت

تیف هفت سال کم گفتم ولی بازم نزدیک گفتم من ی حس ششمی قوی ام😂😎