2777
2789
عنوان

آدم‌نخاله

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 37 پست
مگه همسر خواهرت نیس برای شما مشکل ایجاد میکته؟

برا مادر و پدرم.الان سر یه چک درگیرن هرروز بد و بیراه میگ به خانوادم.حتی تو خونه خودم توهین کرد به بابام .من انگار لال شدم نتونستم چیری بگم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

هر چقدر ساکت باشین وقیح تر میشه ادم محترم خودش احترام شو میاره

جوابشو بدم؟خیلی حرفها حتی پشت سر شوهرم میزنه و رسیده به گوشم هرچی به شوهرم میگم به روش بیار میگ ولش کن بابا آدم نرمالی نیس.

میشه از رفتارهای بدش بگین.من خیلی ازش بدم‌ میاد نرمال نیست بددهن 

مثلا وقتی کارش گیره با آدم خوبه و بدون دعوت سرشو میندازه پایین میاد خودشو مهمون می کنه ولی کسی حق نداره بره خونشون، همش توهم میزنه که ما که خونواده زنش هستیم بر علیهش توطئه می کنیم و تو زندگیش دخالت می کنیم در صورتی که اصل اذ نمیریم خونشون چن وقت پیش خواهرم زایمان داشت خوذشون گفتن بیاین من و مامانم رفتیم قرار بود ده روز بمونیم حال خواهرم بهتر شه برگردیم همش بیمارستان و اینور اونور بودیم کلا ۴ روز خونشون بودیم زنش و بچه هاشو جمع و جور می کردیم و از آقا پذیرایی میکردیم یهو دیوونه شد گفت تو زندگی من دخالت نکنید و از زندگی من گم شید برید بیرون ، بیرونمون کرد بازم بگم؟؟؟؟

مثلا وقتی کارش گیره با آدم خوبه و بدون دعوت سرشو میندازه پایین میاد خودشو مهمون می کنه ولی کسی حق ند ...

خدا ازش نگذره مامان منم.وقتی ابحیم زایمان کرد رفت خوتش یعنی این مردک خون به دل مامانم کرد و بی احترانی میکرد مثلا یه کیسه برنج بردن انداخته بوده دم در که نمیخواییم و زر مفت مادر بدبختم نیگ فقط ده روز تمام بش و برم ققط ناراحتی میکردالانم هیلس وقته نمیره خونه ابحیم.دقیقا یه رفتاراییش عین شوهرخواهر شماس

مثلا وقتی کارش گیره با آدم خوبه و بدون دعوت سرشو میندازه پایین میاد خودشو مهمون می کنه ولی کسی حق ند ...

الان خواهر من زنگ بزنه اگ سرکار نباش و تعارف بزنم سریع میاد خونه من ولی اگ تو خونه باش اصلا نمیگ شما بیایین خونه ما.زنگ میزنم به گوشیش با استرس جواب میده انگار فک میکنه میخواییم بریم خونش 😏

مادرتون و خودتون الان رفت و امد دارین با خواهرتون؟عکس العملتون چی بود اون لحظه

خدا ازش نگذره مامان منم.وقتی ابحیم زایمان کرد رفت خوتش یعنی این مردک خون به دل مامانم کرد و بی احترا ...

دقیقا شوهر خواهر منم همینطوره، هر چی دلش میخواد میگه و بعد فراموش میکنه به هیچ کسم احترام نمیذاره، حرف حرف خودشه،همش می خواد تنها باشه و مفت بخوره اهل کارکردنم نیست،یهو زن و بچه رو ول میکنه میره خونه مامانش تنها بست میشینه از سه روز تا یه هفته یا چن ماه روانیه

مادرتون و خودتون الان رفت و امد دارین با خواهرتون؟عکس العملتون چی بود اون لحظه

ما همون روز که اینطور گفت برگشتیم خونه خودمون قرار گذاشتیم اگه یه روزی اومد تو خونه راش ندیم اونا تو یه شهر دیگه زندگی میکنن به خواهرم گفتم، اونم گفت ما دیگه نمیایم اگه یه روزی بگه بیا بریم بهش میگم نیاد اگه اجازه داد تنها میام

دقیقا شوهر خواهر منم همینطوره، هر چی دلش میخواد میگه و بعد فراموش میکنه به هیچ کسم احترام نمیذاره، ح ...

خیلی چندش هستن.تا ساعت دو نصف شب آی فیلم میبینه لز بیکاری.میخواد چکار خواهر بی عرضه من مث تراکتور کار کنه آقا کوفت کنه

ما همون روز که اینطور گفت برگشتیم خونه خودمون قرار گذاشتیم اگه یه روزی اومد تو خونه راش ندیم اونا تو ...

شما ابجیتون باشماس.خواهر اسکل من طرفدارشوهرش از ترسش مثلا خونه ما دعوتن برا نهار البته قبلا ها نه الان قشنگ برا شوهرش غذامیکشه یکسره میگ بخورانگار رئیس یه ارگان خاصیه آقای بیکار بی عار

الان خواهر من زنگ بزنه اگ سرکار نباش و تعارف بزنم سریع میاد خونه من ولی اگ تو خونه باش اصلا نمیگ شما ...

خواهر منم وقتی شوهرش نیست زنگ میزنه همیشه هم گوشیش سایلنته جالبه منم خونشون یودم شوهرش بهم گفت گوشیتو سایلنت کن صداش بلنده، از صدا تلویزیون و گوشی انگار ترس داره ولی پسرش هر چی سروصداکنه براش مهم نیست،از بوی غذا به خصوص سرخ کردنی بدش میاد اصلا یه وضعیه