2777
2789
دقییییقا من به شوهرم همبنو گفتم چقدر دستاش و کاراش مث شهاب حسینیه

خیلی شبیه فقط کچل نیست اخه دختر شهاب هم کشتن 

بعد تو تیزرش هم دیدم شهاب با نعیم یه جایی بیابونی هستن که شهاب صورتش زخمی بود انگار زدو خورد کرده بودن شاید این اخری رفته کچل کرده رد گمکنی بشه

خدایا شکرت بابت همه چیز

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارع منم از مرد وفا دار خوشم میاد  ازین خوشم میومد و پژمان بازغی جفتشونم تر زدن

مگه پژمانم طلاق داده؟؟

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

واقعا عجیبه اگه بخوان یه پلیسو اینقدر بد جلوه بدن بعدم اصلا به رفتارای شهاب نمیاد خلافکار باشه بعدم پس چرا برای پیدا کردن گردنبند به بیابون رفت،  قیافه این مرده شبیه رامین راستادم بود 

با همه لحن خوش آواييم 💞در به در كوچه ي تنهاييم 🌹اي دو سه تا كوچه ز ما دورتر💖 نغمه ي تو از همه پرشورتر. 💙  ای نگهت، خاستگه آفتاب🥺 بر من ظلمت زده یک شب بتاب 😔 پرده برانداز، ز چشم ترم 💔 تا بتوانم به رخت بنگرم 🥀اي نفست يار و مددكار ما ♥كي و كجا وعده ي ديدار ما
خب بخاطر رد گم کنی میخواد نعیم اینارو شاید گیج کنه شکشون بهس نره  بنظرم اگ صدرا باشه هم تنها ن ...

فکر نمیکنم صدرا باشه .طرف قصدش چزوندن نعیم بوده .صدرا چرا

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

چون بدون اجازه ی اونم رفت شمال اونم با باباش  شایدم کاره اون دختره دوست دختره قبلیه صدرا بو ...

کار ناپدریش نمیتونه باشه چون معلوم بود ساحلو دوس داره چرا ناپدریش باید راظی بشه یه نفر دخترشو لخت کنه ازش فیلم بگیره

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی