2777
2789

وای اصن یه حالی داشتم که نمیشه توصیفش کرد از یطرف دوس داشتم بپرم بابت تمام دلتنگیم محکم بغلش کنم از یه طرف میترسیدم اتفاقی بیوفته. 

خلاصه خانوادم گفتن ما دختر به تو نمیدیم و دیگه نیا ولی اون چهار بار دیگه اومد که هربار خانوادم بیرونش میکردن آخرین بار قسم خورد که یا من یا هیچوقت زن نمیگیره

منم سعی کردم که فراموشش کنم ولی خب هنوزم نشده.

کم کم گوشیمو بهم پس دادن و رفتم دانشگاه ولی دیگه کلا از عشق و عاشقی بیزار شده بودم تا اینکه یروز برام از تلگرام پیام اومد که دل منو میشکونی که دیگه سراغی ازم نمیگیری نامرد

منم نوشتم خودتم میدونی که نمیشه

نوشت چرا میشه تو فقط دوباره قبول کن من درستش میکنم که من قبول نکردم گفتم خانوادمو به زندگی که همه ناراضی باشن ترجیح میدم.(چون خانوادم گفته بودن اگه اونو بخای باید دیگه از این خونه بری و طردم میکنن)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الانم چند سال از اون موقع گذشته و من ازدواج کردم و زندگی خوبی دارم و شوهرمم واقعا خوبه خداروشکر ولی اون هنوز طبق حرفش زن نگرفته و مجرده و خانوادش هرکاری میکنن قبول نمیکنه و میگه زن نمیگیرم تا زمانی که بمیرم

وقتی دلت پیش یکی دیگ بود چرا ازدواج کردی🙂

چون میدونستم رسیدن بهش غیرممکنه برام.و اینکه از لحاظ خانوادگی دیگه نمیشد مجرد بمونم.

البته یمدت یه خونه تو شهرستان داریم خالیه من اونجا موندم واقعا خوب بود دوری از طعنه هاشون ولی کاری کردن که نذاشتن اونجا هم بمونم

کلا تو هیچی شانس نیوردم

ولی روز عروسیم خانوادم برای اذیت کردن من اونم دعوت کرده بودن و من نمیدونستم.وقتی وارد تالار شدم دیدم جلومه اصن به معنای واقعی کلمه نابود شدم😔

خیلی نامردی کردن در حقم😔