2777
2789
عنوان

معتادِ فیلم📺

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی فیلم نمی‌بینم ولی سریالی که خوشم بیاد تو دو روز تموم میکنم بعد تموم شدنش افسردگی میگیرم تا ...

منم همینطورم

هیچوقت هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...
سلام عزیزم😉😁 والا دلمون به همینا خوشه دیگه

من با فیلما زندگی میکنم کلا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

لابد بچه نداری    

همسرم متنفره از بچه 

منم اوایل خیلی بابتش ناراحت بودم بعد دیگه سعی کردم خودمو با فیلم دیدن سرگرم کنم 

نبابا منم همینم یه سریال دوست داشتا باشم شبانه روز میشینم پاش   بماند ک مامانم قد  سرش غر ...

آخی 

منم همینطور🙁

من که تکراراشم میبینم پس چی باید بگم🤣🙁

خوشبحالتون  منم خیییلی دوست داشتم وقت داشتم همش فیلم میدیدم و کتاب میخوندم  اما با دوتا ...

عزیزم خدا قوت خسته نباشی 

خدا عزیزاتو برات حفظ کنه 

والا منم دلم میخواست بچه داشته باشم مهمونی برم مهمون بیاد کلا مشغول باشم ولی خب اینا همش از تنهاییه

تخمه یادتون نره

من فیلم ببینم اصلا لب به هیچی نمیتونم بزنم چون دقیق مو به مو باید فیلمو تماشا کنم 

تخمه برای فوتبال فقط میخورم🤣