2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 21 پست
من کی ازدواج میکنم؟

گزارش زدید؟

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله

اسمتون چیه؟

یه صلوات برای خواسته دلم میفرستی🌿✨️.                       کوتاه بگم؛ جاتو به سایتم نمیدم،چه برسه به آدمیزاد!:)🤍️ ♡k_m♡         تا وقتی خدا هست💛 ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱️ 
من گزارش زدم  بهم ميگي لطفا  اسمم مريمه  امتحان امروزم رو پاس ميشم يا نه

بستگی به تلاش خودتون داره چقدر تلاش کردید؟

اسي اين كه منطق عه خوب اينو خودمم ميدونم 😂😂😂 بخوني پاس ميشي ديگه من لب مرزم ، ديگه ميكشه ...

میشی انشالله

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز