دلم از همه چی شکایت داره کسی تو زندگیمه ک نمیفهمه منو یا نکنه ایراد از منه ؟ هر شب بحث و دعوا سر اینکه باید چادر بپوشم فکر میکنه چادر نپوشم یعنی با هزار نفرم ولی نمیفهمه منی ک چادر نمیپوشم کاملا سر سنگین تو محیط کارم رفتار میکنم و بزور میخواد چادر سر داشته باشم وقتی میخواد به زور چادر سرم کنم حس یه قفس تنگ بهم دست میده! هه بهش میگم دوس ندارم بپوشم میگه لخت بگرد درصورتیکه حتی لباس کوتاه هم نمیپوشم🙂حرفشم اینکه محیط کارت مردونس رییست داخل اتاقته ولی منکه به رییسه رو ندادم و نمیدم اون با همکارم جفت میزنه بعد منیکه باهاشون حتی صمیمی هم نیستم باید تاوان بدم؟؟؟
ببخشیدا اینجور مردا مریضن حتی اگه مبحوس در خونه ام باشی با چادر تو خونتم بشینی بازم شکاک و بد دلن شوهر خاله منم همین بود زندگیو به کامش زهر کرده بود تا بعد از کلی فحش و کتک و ۲۰ سال تباه کردن زندگی خالم خالمو تهدید به مرگ کرد خالمم یه شب از ترسش از خونه فرار کرد بعدم طلاقشو گرف چیشد؟ هیچی عمرشم رفت به فنا زودتر خودتو نجات بده
من چادریم اما معتقدم چادر یه انتخابه. من خودمم چادرم رو خودم انتخاب کردم نه مادر پدرم مجبورم کردن نه شوهرم. شوهرتون احتمالا بددله که انقدر اصرار داره. یا هم که خودش به بقیه نظر داره و فکی مب کنه همه به شما نظر دارن و مثلا مبخواد با مجبور کردن شما به چادر پوشیدن درگیری ذهنی خودشو اروم کنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مطمئن باش ایراد از تو نیست، مردی که انقدر پرروئه که حق انتخاب پوششت رو حتی بهت نمیده در حالیکه حتما مطلع هست از سرسنگین بودن و حیا داشتنت بدرد زندگی نمیخوره، اینا به اسم غیرت داشتن گند زدن به تمام این مفاهیم. نظر من اینه که هیچوقت پوششت رو برای کسی دیگه تغییر نده، نیمه ی مناسب خودت رو پیدا کن.
لباس مناسب بپوش ولی چادرو اگه به زور بپوشی علاقت از بین میره منم شوهرم مجبورم کرد
دقیقا یمدت گیر نمیداد عاشقش شده بود بد جور دوباره شروع کرد هر شب گیر دادن راجب چادر هررررر شب یه زوزم که بزور گفت چادر سرت باشه اونلحظه ای ک داشتم باهاش راه میرفتم حتی دوس ندارم تکرار شه حتی دوستم نداشتم که دیگ باهاش برم بیرون منیکه دل دل میزدم باهاش باشم
۲ ساله عقدیم سرکارم نمیره بعد هر شبم دعوا داره و زور میگه سرکارنرو چادر بپوش کارتو عوض کن خست ...
وآسه اینکه بیکاره انقد فکر و خیال داره.بخدا بره سرکار یادش میره چی پوشیدی یا نپوشیدی.خب نرو سرکار بگو باشه نمیرم ولی ماهی فلان قد بهم پول بده.دیگ حساب کار میاد دستش.بعدش عزیزم اول کاره انقد حساسه.بزار ۴سال بگذره دیگ کار نداره چی میپوشی یا نمیپوشی.
بنظر من که قبول نکن آخه اگه قبول کنی دیگه براش عادت میشه که حرفاشو بهت تحمیل کنی .
کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️