2777
2789
عنوان

درمان گیاهی تنبلی تخمدان+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7255 بازدید | 32 پست
اینا هیچ تاثیری نداره مشکل ما استرس و مقاومت به انسولینه باید این دو تا رو درمان کنیم که متاسفانه گی ...

من ورزش میکنم لاغرم 

قند و شکر و فست فود و غذای چرب نمیخورم 

مقاومت انسولینم ندارم

ولی تو سونو دکتر گفت کیست های ریز ریز دارم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چای کوهی هم عالیه

چند روز بخوریم از کی تا کی خوردنش تو پریودی ضرر نداره؟

باعث نمیشه زود پریود بشم؟؟

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
برا حاملگی میخوردم زیرنظر دکتر هم بودم داروهای دیگم ب شوهرم داد جواب داد.

بعد حاملگی و زایمان بازم کیست میگیره ادم؟

من نمیخوام باردار شم فقط میخوام pco خوب بشه لعنتی

خب دیگه دارو نباید بخوری 

برا باردار شدن خوردم ☹️

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
هیچی نمیشه

چند روز بخورم؟تو پریودی هم بخورم؟ 

دوتا آجر گرم رو بخاری،هر روز بشین روش رحمت گرم بشه،کیستات آب میشن

واقعا تاثیر داره؟

من بعضا این کارو میکنم البته بیشتر وقتی از دستشویی میام بیرون میشینم رو اجر گرم بعضا 

تو پریودی نخور. زیر نظر طب سنتی خوب هم باش لطفا

الان شرایطشو ندارم ماه بعد هم نه دکتر میرم نه جایی اینو چند روز میخورم بعد انشالله بعد عید میرم پیش دکتر طب سنتی