شوهرت بهت ماهی یه تومان میده؟؟ من یه مقدار پول داشتم دادم داداشم کار میکنه ماهی یه تومان میده ...
شوهرم از خسیسی زبون زده... گفتم که همون 250 رو تا پارسال میداد... اما من همشو جمع میکردم. هیچی خرج نمیکردم.. بعد دید جمع کنم.. کردش یه تومن.. باز همونم خرج نمیکنم
..
به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر اینچنین نباشد. مرلین مونر
(به سلامتی روزی که موفقیتم گوش دشمنام روکَررر کنهه. )من آدم کم حرفیم و بیشتر سکوت میکنم اما به خودم قول میدم ی روزی موفقیتم گوش بقیه رو کَررر میکنهه .صدای خنده ی خدا رو میشنوی به آنچه محال میپنداری ،میخندد
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴