2777
2789
قسمت بعدی حتما دیگه قشنگ نشون میده که کی هست، من که میگم شهاب حسینی

والا ازقسمت اول هی میگیم قسمت بعدی دیگه صددرصدمعلوم میشه کیه ولی دوباره برمیگردیم سرخونه اول که کاررضاست

هفتهودیگه بازم میزارنمون توخماری تافصل ۳

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعضی دوستان ی نظراتی میدن ک خندم میگیره.. پیشنهاد میکنم این قسمت و دوباره ببینید.. دست پسره.. آناهیتا نیست بعدشم این دستبند دستش بود نه کش مو ک میگید شهاب حسینی 

من یکم ب رضا شک دارم.. چون حتی نمیذاشت ساحل صورتش و ببینه و کلش هم یکم کچله و مدام سیگار می‌کشید.. قضیه خواهرشم حس میکنم ساختگیه 

من تازه دیدمش،حدس میزنم صدراست،اگ درست دیده باشم اونی ک ظرف شست و راه میرفت صدرا بود دستاش عین اونه واونیکه سیگار میکشید پشت شیشه رضا پروانه بود،یعنی دونفرن

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
بعضی دوستان ی نظراتی میدن ک خندم میگیره.. پیشنهاد میکنم این قسمت و دوباره ببینید.. دست پسره.. آناهیت ...

دقیقا

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

دستاش  خیلی نرم و لطیف بود بیشتر شبیه دست زن بود کسی بود که خیلی کار نکرده رضا نمیتونست باشه چون اون همیشه زجر کشیده .شاید دو نفرن مثلا اناهیتا افشار و پنیبال شومن .دستبند هم طلا داخلش داشت به دستبند زنا هم شبیه بود .مرده که کچل بود به پنیبال شومن میخورد چون اون هم دستاش همینطوره.ولی میتونه اونی که ظرف رو شست زن باشه

بهزاده

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

ولی کسی که ظرفارو شست با کسی که پشت پنجره بود یه‌نفره

من به صدرا هم شک دارم چون از بغل فرم بینیش خیلی شبیه اون بود

بعلاوه اینکه دستاش مردونه بود اما ظریف بود حتی تیپشم بااون کاپشن و اون پوتینا به امثال اون میخوره

یچیز دیگه 

صدرا وقتی اونا شمال بودن شمال بوده پس میتونسته بعدش که دختره‌رو انداختن تو زمین برداره باخودش ببرش

و اینکه دقیقا وقتی‌که اینا تو باغ بودن ینفر داشت ازشون فیلم میگرفت صدراهم دقیقا همون موقع بیرون باغ باید منتظر میموند که فیلم بگیره

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
دستاش  خیلی نرم و لطیف بود بیشتر شبیه دست زن بود کسی بود که خیلی کار نکرده رضا نمیتونست باشه چو ...

دستش لطیف بود ولی پر مو بود مردونه بود

به دست رضاپروانه و امثال اینانمیخوره

بیشتر به صدرا اینا میخوره