2821
2789
دقیقا بار اولم بخاطر همین بخشیدمش که واقعا دوسش داشتم حس میکردم بدون اون میمیرم باورت میشه روزی ک هم ...

واقعا باید در مقابل همچین آدمی بخیال باشید اینا درست نمیشن

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا باید در مقابل همچین آدمی بخیال باشید اینا درست نمیشن

حس میکنم دیگه نمیتونم بیخیال باشم 

هم میگم جدا بشم بعد میگم دخترام چه گناهی کردن ؟

باز میگم مگه من چه گناهی کردم منم بچم خب 

تودوراهیه بدی قرار گرفتم 

حس میکنم دیگه نمیتونم بیخیال باشم  هم میگم جدا بشم بعد میگم دخترام چه گناهی کردن ؟ باز میگم م ...

ببین بستگي به خودت داره 

ولی من خودم اگه اسیدم روم بریزن ترجیح میدم خودم بسوزم و بسازم ولی بچم اذیت نشه 

بچه طلاق بودن چیز راحتی نیست اونم برای دختر 

دیگه تقدیرمون این بوده ، اگه توانشو داری بزن آدمش کن

مدرک جمع کن،  ثابت کن ، ازش تعهد بگیر ، بگو خونه ای چیزی به نامت کنه تا بخشیش ، یا حضانت بچه ها رو بگیر ازش و بگو به آیت شرط باهات میمونم

اگرم نمیتونی اینکارا رو بکنی پس الکی واسه خودت سوهان روح درست نکن ، اعصابتم خورد نکن وفتی کاری از دستت برنمیاد 

بذار هر گوهی میخاد بخوره،  توام همه زندگیت بشه بچه هات 

آدم بدون شوهر جذام که نمیگیره بابا 

برن گمشو ارواح ننشون هر غلطی میخان بکنن 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

ببین بستگي به خودت داره  ولی من خودم اگه اسیدم روم بریزن ترجیح میدم خودم بسوزم و بسازم ولی بچم ...

این چندوقته تنها بودم رابطه ای نمیخوام باهاش داشته باشم بدم‌میاد ازش اوایل بیخیال بودم الان میگم تا کی پس اینجور باشه دوست دارم یکی کنارم باشه درکم کنم دوستم داشته باشه 

فقط منتظرم بتووم برم کلاسی چیزی بتونم خونه ای بگیرم برای خودم دخترام پیش خودم باشن

میگن دختر تا ۹سالگی پیش مادره بعد با انتخاب خودشونه درسته؟ 

این چندوقته تنها بودم رابطه ای نمیخوام باهاش داشته باشم بدم‌میاد ازش اوایل بیخیال بودم الان میگم تا ...

بله درسته ، انشالله که موفق باشی