2777
2789
عنوان

دلم گرفته

114 بازدید | 16 پست

نمیدونم چرا حس میکنم کسی دوشتم نداره آنچنانی نه خانوادم نه شوهرم نه همکارام نه که بی احترامی چی بکنن ولی حس میکنم اون حس دوست داشتن که به بقیه دارن وبه من ندارن نه بداخلاقم نه مغرورم وزشتم نمیدونم چرا

من با تجربه که به دست آوردم،هیچ کس هیچ کس و دوست نداره،ادما فقط تا موقعی باهات خوبن وکنارتن که براشون منفعتی داشته باشی ،کوچکترین مشکلی براشون باشی راحت کنارت میزارن ،

هیچ‌کس هیچ کس دوست نداره فقط آدما خودشون دوست دارن ،فقط هم به خاطر خودشونه که کنارتن وادعای دوست داشتن دارن 

البته این مورد بین پدرومادر وفرزند استثنا هست 

خواهر برادر خیلی خوبم دیگه خیلی کم پیدا میشه 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

من با تجربه که به دست آوردم،هیچ کس هیچ کس و دوست نداره،ادما فقط تا موقعی باهات خوبن وکنارتن که براشو ...

خیلی سخته برام نمیدونم بخاطر سنم هست یا ذاتم حساسه
اینقدر دلم گرفته میخوام بزنم زیر گریه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته برام نمیدونم بخاطر سنم هست یا ذاتم حساسه اینقدر دلم گرفته میخوام بزنم زیر گریه

اره گلم خیلی سخته ،منم این روزا رو گذروندم 

الان به نتیجه رسیدم که جز خود آدم هیچ کس نمیتونه بهم کمک کنه ،

من حتی از پدر ومادر که گفتم استثنا هست عشقشون بی منت ومنفعته شانس نیاوردم ،

پس باید قوی باشیم حتی اگه همین امشبم سر مون بزاریم زمین دیگه بلند نشیم به نظرت برای کی مهمه ،فوقش تا روز بگن اخی،

مثل خیلی ها که اطراف ما میرن ما فقط تا چند روز میگم اخی ،بعد هم یادمون می‌ره 

پس باید خودمون قوی باشیم به فکر خودمون،زندگیمون بسازیم

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

عزیزم چرا ناراحت میشی بیخیال بقیه . خودت باید خودتو دوست داشته باشی از هرکاری که لذت میبری اونو انجا ...

آخه نمیفهمم چرا اینجوریه من که کسی و اذیت نمیکنم
خیلی اینا میاد تو ذهنم

عزیزم منم دو سال پیش احساس تنهایی میکردم علتش هم ازدواج بود که از خانواده ام جدا شدم به شدت افسرده شدم احساس تنهایی میکردم کمی احساساتی هستم بخاطر همین جدایی خیلی گریه کردم البته کار همسرمم طوریه که صبح زود میره شب ساعت ۱۰ میاد .دیگه عادت کردم به این ننیجه رسیدم خودم باید خودمو خوشحال کنم مگه چندبار زندگی میکنیم که باید بخاطر هرچیزی ناراحت بشیم؟ ارزششو نداره .از کسی انتظار نداشته باش حالتو خوب کنه فقط خودت میتونی روزتو بسازی.