2777
2789
منم دیروز از امام جوادم خواستم بچه دار بشم یعنی صدای منم شنیده 4ساله چشم انتظارم 

خواهر میده بخدا 

مگه نگفتی شوهرت واریکوسل خفیف داره

بخدا عمل کنه نتیجه میگیری

من شوهرم تا عمل کرد شدم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم6روزدیگه موعدمه ولی بشدت علائم پریودی میادو میره کمرمم خیلی دردمیکنه دارمدمقاومت میکنم بی بی چک ن ...

من کمردرد دهنم سرویس کرد

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
خواهر میده بخدا  مگه نگفتی شوهرت واریکوسل خفیف داره بخدا عمل کنه نتیجه میگیری من شوهرم تا عم ...

اخه دکترش گفت نیز به عمل نیست

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
دارو هم نداده

قرص ول من با ویتامین ث داده سومین ماهیه که میخوره البته ویتامین ث تموم شد فقط ول من مونده دکتر تعجب میکنه با جهش ضعیف میگه جیزی نیست خیلیا باردار میسن طرف اسپرم نداشت با سه دوره قرص  بچه دار شد نمونش شوهر خواهرشوهرم سر بچه دومش 9سال نسد دکترا قطع امید کردن دکتر دیگه رفتن گفتن اسپرم نداره دارو داد ماه بعد بجه دار سد شوهر منم پیش اون بردن ولی نشده هنوز😔

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
قرص ول من با ویتامین ث داده سومین ماهیه که میخوره البته ویتامین ث تموم شد فقط ول من مونده دکتر تعجب ...

احتمال بارداری در ماه 25 درصده عزیزم ناراحت نباش

منم خودم تنبلی تخمدان داشتم با کیست خودبخودی دارو هم نداد دکتر گفت نیاز نیست بعده 7 ماه بی بی چکم مثبت شد 

اخه دکترش گفت نیز به عمل نیست

دکتر شوهرمم میگفت ولی ما رفتیم پیش دکتر نامداری گفت تنها راهش عمله 

خدا خیرش بده

احتمال بارداری در ماه 25 درصده عزیزم ناراحت نباش منم خودم تنبلی تخمدان داشتم با کیست خودبخودی دارو ...

من 3پیش یه دکتر رفتم خیلی قرصا داد نتیجه نکرفتم کفتم دکتر عوض کنم سه ماه پیش پیش یه دکتر دیگه رفتم حتی عکس رنکی انداختم اخر گفت تو مشکلی نداری بخاطر اینکه اسپرم به تخمکت نمیرسه بچه دار نمیسی قرص مدروکسی داد تا ۶ماه بخورم منم دوماه خردم دیگه این ماه نخوردم قرصای پروژسترون فقط عوارض داره بجاش ورزش میکنم دمنوشای گیاهی میخورم 

من این ماه ناشتا سیاه دونه با عسل از روزه 5 پریودی تا 7 خوردم یکی تو سایت گفته بود کمرمم بستم تا رحم ...

منم میخورم