سلام عزیزم
من یه مدت کیک تولد درست میکردم هیچ وقت خامه هام خراب نشد اول اینکه باید ببینی خامه ات گیاهی (مینارین)هست یا حیوانی
من گیاهی استفاده میکردم ،بعد اینکه حتما خامه رو بزار تو کاسه استیل یا شیشه حتما (شیشه ضخیم نباشه)
پلاستیکی فرم نمیگیره ،بعداینکه گذاشتی تو کاسه بزار یخچال تا آروم یخش باز شه
بافتش باید شبیه بستنی آب شده باشه ،بعد زیر کاسه اگه یخ بسته بود بزار یخ زیر کاسه هم آب شه
بعد اینکه اوکی شد بیار با همزن دو سه دقیقه با دور کند هم بخوره به یک سمت بچرخون حتما،اولش یکم حالت فرم گرفته میگیره که فرم کاذبه که زود شل میشه که نشونه اش اینه که خامه براقه
،بعد چهار پنج دقیقه دور تند باید بزنی بعد که دیدی خامه فرم گرفته ،دور پره های همزن مونده و مات هست اونوقت آماده استفاده است
خامه گیاهی هرچقدر بزنی سفت تر میشه که برای کاور حباب حباب میشه حواست باشه بیشتر نشه
خامه گیاهی زیاد هم بزنی شل میشه.