چرا باهاش موندی با این همه حس منفی و نگرانی؟ لطفا قبل جدی تر شدن حتما مشاوره برو لطفا&nb ...
رفتم بخدا
حس میکنم بعضی وقتا با کسیه
خیلی دوسم دارهاااا ولی خب اصلا نمیدونم چرا بیشتر بحرف خانواده اش گوش میده
وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
نه کلا اسم خیانت و اینا که میشنوم یه جوری میشیم دست خودم نیس یه جوری که خودش نفهمه چکش کن
باشه عزیزم
رمز گوشی وایناشو بلدم
اصلا همه کوشیشم میگردم چیزی نیست
وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻
دوست که داره اما اینو نمی تونم بگم یهو خدایی نکرده قضاوت کرده باشم رمز موبایلشو باز کن و نگاه ...
من طلاق میگیرم؟
لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم...