mehrsa6677 مدیر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 عنوان فیلم سینمایی | مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 23 پست بچها بیاید یه فیلم سینمایی ایرانی قشنگ بگید اصلا فیلم سینمایی قشنگ هست😐هرچی من دیدم بی سر و ته بوده تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻 1401/11/11 | 21:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goli_golson عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 916 من دیگه اگر بمیرم هم وقت پای فیلم و سریال ایرانی نمیزارم خوبه که اما اگه هارجی میبینی سریال جادوگران میفر و ببین سه قسمتش اومدن فک کنم
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 من دیگه اگر بمیرم هم وقت پای فیلم و سریال ایرانی نمیزارم 😂😂 تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
چیپس_و_ماست عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 1190 اره واقعا اشتباه میکنید عزیزم اتفاقا فیلم های شاهکاری هستن که حتی توسط منتقدان خارجی هم تحسین شدن فیلمِ خوب ببینید مطمئن باشین نظرتون عوض میشه صنعت فیلم سازی ایران در عین چرت و پرت ساختن یه وقتایی یه چیزایی میسازن آدم انگشت به دهان میمونه خدا جونم میدونم که همیشه با منی🥹 من با کسی دعوا ندارم اگه از پیامم بد برداشت کردین همینجا عذر میخوام زنده باد نی نی سایت بزرگ
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 متری شش و نیم ابد و یک روز بدون تاریخ بدون امضا درخت گردو فیلمای شاهکار ایرانی زیاد ... اره دیدم .منظورم فیلم های جدید هستش تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
hanii7 عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 515 اشتباه میکنید عزیزم اتفاقا فیلم های شاهکاری هستن که حتی توسط منتقدان خارجی هم تحسین شدن فیلمِ ... فیلم خوب هم بینشون هست ولی خییلی کم
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 اشتباه میکنید عزیزم اتفاقا فیلم های شاهکاری هستن که حتی توسط منتقدان خارجی هم تحسین شدن فیلمِ ... آخه فیلم هایی که من دیدم آخرش با چند تا سوال بی جواب تو ذهن مخاطب تموم شدن اگه فیلم قشنگ میشناسید معرفی کنید 😊 تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻