2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 40 پست

وا چه ربطی داره سر من شکم مامانم تا روز زایمانش اصلا پیدا نبود تعریف می‌کرد پرستاره بهش میگفت شما واقعا حامله ای؟😅

من یه ذره ریز و ضعیف بودم موقع دنیا اومدنم ولی عقب مونده نبودم🤭

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

مگه دکتره گفته بچه سالم نیس؟

نه گفت تاخیر رشد داری اخه هفت ماه تمامم ولی یه هفته عقبم انگار با اینکه تغذیمم خوبه دیگه قبول کردم بچم سالم نیست فقط دارم به سرنوشتم گریه میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم گفت وایی ریزه رشد نکرده فقط بلدن استرس بدن گفت 700گرمه بخداباورنمکنی خودم قبول نکردم بجاش بخو ...

غربالگری دومم نرفتم همش میترسم با اینکه انومالی مشکلی نداشت

نه گفت تاخیر رشد داری اخه هفت ماه تمامم ولی یه هفته عقبم انگار با اینکه تغذیمم خوبه دیگه قبول کردم ب ...

واییی بس کن دیگه یه هفته هیچی نیس طبیعیه فکرای منفی هم نکن خواهشا فقط به خودت برس و شاد باش بچه رو ناراحت نکن الان همه چیزو میفهمه و درک میکنه

خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘
نه گفت تاخیر رشد داری اخه هفت ماه تمامم ولی یه هفته عقبم انگار با اینکه تغذیمم خوبه دیگه قبول کردم ب ...

والا بخدا تخت بغلدستی من نوزاد ۲۲۰۰ دنیا هومد وزنش کم بود و ۴۰ هفته کامل هییییییچ مشکلی نداشت 

منم الان ۲۳ هفته مه خواه ناخاه استرس سونو گرافی و زایمان دارم ولی باید استرس کنترل بشه 

غربیالگری دومم نرفتم همش میترسم با اینکه انومالی مشکلی نداشت

اصلا استرس نگیربهشم فکرنکن ازمایش نرفتم به منم سنوهفت ماه گفت بقیه اش باخدامعلوم نیست سالمه یعنی منم الکی استرس دادن همش دست خداست توهم فقط توکل کن به خدا بسپاربه اون ولی باگریه استرس بچه طفلی استرس میدی زمان ماغربالگری نبودکه 

نمیدونم میزنم نت اختلال کروموزمی میگه همش دارم گریه میکنم کاش هیچوقت مادر نمیشدم دیگه خسته شدم دوسال ...

به نت گوش نده 

نت پات درد بگیره مینویسه تومور سرطانی بد خیم...

بچه ات سالمه خیالت راحت

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند