2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میگن خلقمون تو خون مون تنگ میشه

دختر عموهای منم تا بچشون مدرسه نمیرفت هفته ای هفت روز خونه باباشون بودن فقط شب جمعه میرفتن خونه خیلی برام عجیب بود خب تو که خونه باباتو میخواستی چرا شوهر کردی همینجا بودی دیگه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
کاری نمیشه کرد متاسفانه چون اونجا خونه پدرشونه  اگر اتاق جدا داری اونجا برو  اگه میتونی ...

تنها راهش ازدواج منه که متاسفانه خواستگارایه خوبمو رد کردم والان مورد خوب و موجهی نیس متولد ۷۳ ام

هستم

امیدوارم یه ازدواج خوب داشته باشی  واقعا درکت میکنم ،گاهی دلم میخواست خونه ساکت و آروم باشه اما آخر هفته که میشد صدای بچه ها و بریز و بپاش و شستن ظرف ۲۰نفر ولم نمیکرد ،ازدواج راه دور کردم خودم الان سالی یه بار میرم خونه مادرم

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
تنها راهش ازدواج منه که متاسفانه خواستگارایه خوبمو رد کردم والان مورد خوب و موجهی نیس متولد ۷۳ ام

وقتی میان به بهانه ی تفریح و کار از خونه برو بیرون

شما هم وقتی اونا هستن کار نکن

حالا چون شوهر کردن بچه به دنیا آوردن دلیل نمیشه که آوار بشن روی سر شما

مظلوم نباش تا اونا هم بهت احترام بذارن

امیدوارم یه ازدواج خوب داشته باشی  واقعا درکت میکنم ،گاهی دلم میخواست خونه ساکت و آروم باشه اما ...

شما درکتون خوبه عزیزم اینا نه فقط از خونه شون فرامین و تازه میخان من از اومدنشون خوشحال بشم ولی بنظر من غیر منطقی و همیشه خدا بچه هاشون از مدرسه شون میان اینجا تا دیر وقت ک باباشون بیاد دنبالشون

وقتی میان به بهانه ی تفریح و کار از خونه برو بیرون شما هم وقتی اونا هستن کار نکن حالا چون شوهر کرد ...

مشکل اینه ک من مجردم و آزادم کارتایه خونه دستمه و اونا برا شارژشون کولی منته شوهراشون میکشن و برا بیرون رفتن مم کولی حسودی میکنن و من از دست شون سعی  میکنم وقتی اینجا هستن نرم بیرون  و خوش گذرونی

دختر عموهای منم تا بچشون مدرسه نمیرفت هفته ای هفت روز خونه باباشون بودن فقط شب جمعه میرفتن خونه خیلی ...

اینا با مدرسه رفتن بچه هاشونم مشکل ندارن و راحتن اینجا