2789
عنوان

ریتالین

| مشاهده متن کامل بحث + 9478 بازدید | 50 پست
فقط، ریتالین  10میلی  ایرانی هم نمی خورد

ببینید اگر عوارضی مثل خواب آلودگی .. سردرد .... تپش قلب و اینجور چیزها دارن در کنار ریتالین داروی دیگه ای هم باید مصرف بکنم تا عوارض جانبی ریتالین اذیتشون نکنه ....و برا همه این عوارض رو نداره یه عده کمی هستن که عارضه میدن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوزاده ساعتی نصف  البته شب امتحانی بود

و یه چیز خیلی مهم که باید دقت کنین اثنه که به هیچ عنوان نصف یا خورد یا جویده نشه چون ماده موثره دارو و ماده ای که به دارو اضافه میشه برا حل شدن در بدن داخل همون قرصه و وقتی شما خورد یا ریز میکنین و مصرف میکنید اثر سینرژیک میده یعنی سریع اثر می‌کنه و اثرش از حالت معمولش بیشتره

حتی قرص متوراید که همون ریتالین هستش و آهسته رهش که تو دوز های ۱۸_۳۶ و ۵۴ میلی گرم هستش زیرش یه سوراخ ریز داره که از همون جا دارو آزاد میشه و به هیچ عنوان نباید خورد بشه و باید کامل بلعیده شده 

و اینکه فک نکنم شما ربطی به کادر درمان داشته باشین. چن دیقس عضو شدین. فقط برای تبلیغ ریتالین

اره تازه عضو شدم و اولین بحثم هم راجع به ریتالین هستش دوست عزیز 

و اینکه فک نکنم شما ربطی به کادر درمان داشته باشین. چن دیقس عضو شدین. فقط برای تبلیغ ریتالین

تبلیغ نیس من چون تجربه مصرفش رو دارم و زیاد دیدم که مراجعه کننده ها میان و از تجربیاتشون میگن دارم راجع بهش بحث میکنم 

من خودم چند سال مصرف کردم..... لعنتی قرص خیلی خوبیه چون واقعا تو کارهام و امتحاناتم بهم کمک میکرد&nb ...

سلام گلم خوبی،امیدوارم این پیاممو ببینی و بتونی راهنماییم کنی خیلی نیاز دارم،من صبح یدونه ریتالین ۱۰سوئیسی خوردم ولی اصلا روی تمرکزم اثر نداشت و بعدشم فوری همون لحظه خوابم گرفت و خوابیدم،ممکنه چون بار اول بوده اینجور تاثیر نداشته؟یا کلا روم اثر نمیکنه؟