2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5092 بازدید | 23 پست

ازدواج زیر ۲۵ سال درست نیست به نظرمن. بذار بره دانشگاه بره سر کار دیدش به دنیا وسیع تر بشه ببینه واقعا از زندگیش چی میخواد. تو دهه سوم زندگی معمولا ایده آلای آدم تغییر میکنه

شب سیه گذر کند... غم از وطن سفر کند💫💪

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو فضای مجازی نمیشن عاشق. شد با واقعیت فرق داره  باید همدیگه رو ببین حضوری حرف بزنن ببینن چی ...

حضوری اومده بدون اطلاع قبلی ما و باخانواده اش وهر چی من گفتم رو قبول داره و قبول داره که در مسایل زندگی مثل یه زن کامل نیست ولی اصرار بر ازدواج داره

الهی و ربی من لی غیرک  
 اگر بنظرت دخترت در حدی هست که بتونن با مشکلات کنار بیاد یا بتونه یه زندگیو بسازه اوکی بده وگرن ...

پسره که خیلی تعریفش رو میکنه و میگه عقلش خیلی بیشتر از سنشه و تایید داره

الهی و ربی من لی غیرک  
 پسره که خیلی تعریفش رو میکنه و میگه عقلش خیلی بیشتر از سنشه و تایید داره

پسره که بادخترت زندگی نکرده تو زندگی کردی و میدونی. 

بنظرم اینکه میگن ۱۷سن کمیه آنچنان درست نیس چون خیلیا هستن که با اینحال که سنشون کمه ولی  ازدواج کردن و ادم موفقین حتا تو شهرستان ها با سن کمتر هم ازدواج میکنن . 

بنظرم ببین دخترت مناسب هست یا نه (اول اینکه خب شوهره خودش تحصیل کردس پس اگه دخترت بعد از ازدواج بخواد درس بخونه شوهرش مشکلی نداره و دخترت میتونه ادامه تحصیل بده و شاغل بشه) اما موضوع اینه که دخترت اماده هست برای ازدواج؟ رفتار های دخترت مثله ادم بزرگاس؟ وقتی تو یه جمعی صحبت میکنه میدونه چی بگه و چی نگه؟ میدونه وقتی طرف مقابل از دستش ناراحته چیکار کنه؟ میدونه اگه از اخلاقه کسی خوشش نیومد چطور باهاش سازش کنه؟ از نظر فکری به بلوغ رسیده؟. ادمیه که زود به زود قهر میکنه و نازک نارنجیه؟ یا میتونه سیاستشو حفظ کنه ؟ اخلاقش مثله بچه هاس؟ اگه یه روز باشوهرش دعواش بشه از پس خودش برمیاد؟ یا زود قهر میکنه و میاد پیشه شما؟ اگه یه وقت شوهرش طرفه مادرشو بگیره دخترت چیکار میکنه؟ اگه قرار باشه شوهره صبح تا شب بیرون کار کنه و بیشتر وقتش رو تو اداره و اینچیزا بگذرونه دخترت تحمل داره؟ یا از اینایی هست که همه چیو تو خوشگذرونی میبینه و فقط میخواد شوهرش پیشش باشه و باهم برن دور دور؟

اگه دخترت هنوز بچس و اینا شوهرش نده چون بعد شکست میخوره . اما اگر بنظره خودت آمادگیشو داره بنظرم مناسب هست . (خیلیا هستن که ۳۰سالشون یا بیشتر هست ولی رفتارشون هنوز مناسب نیس یا بعده ازدواج زود طلاق میگیرن . خیلیا رو هم دیدم که سنشون زیر بیست بوده ولی رفتارشون درخور یه خانوم بود و مثلع بزرگا)

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز