2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردم میاید در تخت خواب با عقیده هایم موافقی و صبح ها از دنده ی دیگری پا میشوی…

تمام حرف هایت عوض میشود..

دردم میاید نمیفهمی…

تفکر فروشی بدتر از تن فروشی است …

حیف که فاحشه ی مغزی بودن بی اهمیت تر از فاحشه تنی است …

من محتاج درک شدن نیستم…

دردم میاید خر فرض میشوم…

دردم میاید انقدر خوب سر وجدانت کلاه میزاری هر بار که ازادی هایم را محدود میکنی..

میگویی من به تو اطمینان دارم اما جامعه خراب است..

نسل تو هم که اصلا مسول خرابی هایش نبود نه؟

فک کنم تازه زن شدی خوشحالی😐

بزار کلامش منعقد بشه🤣🤣

حاول ان تحب أحزانک، لعلها ترحل کما رحل کل شي أحببته«سعی کن اندوهت را دوست بداری، شاید آنها هم همانطور که هر چه دوست داشتی رفت، بروند (و ترکت کنند).

دلم از مادر هایمان میگیرد …
بدبخت هایی بودند که حتی میترسیدند باور کنند حقشان پایمال شده…
خیانت نمیکردند نه برای اینکه از زندگی راضی بودند نه..
خیانت هم شهامت میخواست …
نسل تو از مادر هایمان همه چیز گرفت جایش النگو داد ..
مادرم از خا میترسد..
از لقمه حرا میترسد…
از همه چیز میترسد و تو خوب میدانی ترساندن بهترین ابزار کترل است .
دردم میاید این را هم بخوانی میگویی اقراق است ..
دردم میاید از این همه بی کسی دردم میاید ….

😂😂😂😂😂 فقط زاویه دیدت👌

اخه خودمم هرموقع یکی ناراحتم میکنه از این متنا مینویسم یا میگم😂✌️

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بخون متن هایی ک گذاشتم ب دردت میخوره

چشم حتما 

یه وقت ناراحت نشیا 

سر صبحی باهات شوخی میکنیم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بخون متن هایی ک گذاشتم ب دردت میخوره

عزیزم با اجازه سیو کردم خیلی زیبا بود فقط اغراق رو هم درست کنی عالی میشه با غ

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود