2777
2789
عنوان

تخمک گذاری؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 42 پست
باشه رفتی خبرم کن چی گفت دکتر

باش میگم...اسمت واقعا یکتاس🤔 من اسمم فاطمس وقت نشده اصن اشنا شیم😂همش درگیر اقدام بودیم

تمام نا تمام من با تو تمام میشود ..من به ارزوهام میرسم🙌💪
باش میگم...اسمت واقعا یکتاس🤔 من اسمم فاطمس وقت نشده اصن اشنا شیم😂همش درگیر اقدام بودیم

اره😂ی گروه هست روبیکا خواسی بیا اونجا

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین ماه اقداممه عزیزم  ۲۴ سالمه  تو چن وقته اقدامی؟؟

من لین ماه سومین ماه اقداممه و 21سالمه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اره بچه ها نی نی سایتن یا ن

اره نی نی سایتن

خوشبختم عزیزم انشالله به زودی زود خبر بارداریتو بدی🥰😍😍😍 اولین بارداریته؟؟

اره عزیزم.انشاالله.من فک میکردم خیلی راحته ولی سخت تر از اون چیزیه ک فکرشو میکردم. موعدت کیه؟ انشالله ک باردار باشی

اره میام ایدی مایدی داره یا من ایدی بدم اد کنی...لحجتون ترکیه؟

بله ترکیم. ولی گروه از همه جا هست

کار گپ ندارم لحجه خودتو میگم ..اها

اها😂اره ترکیم تو اهل کجایی

اره عزیزم.انشاالله.من فک میکردم خیلی راحته ولی سخت تر از اون چیزیه ک فکرشو میکردم. موعدت کیه؟ انشالل ...

منم خیلی نگرانم و استرس دارم 

نگرانی و استرس خودش از بارداری جلوگیری میکنه 

ولی واقعا نمیتونم نگرانیم کنترل کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

سیکل منم۳۴،۳۵ روزست  

۱۴،۱۵ بهمن موعدمه 

ولی علائم پریودی دادم😢

من امیـدم به خـدا بعد خـدا هم به خـداست💚🌱