2777
2789
عنوان

خیانت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 41 پست

آخه با این حرکت که صرفا نمیشه بگی خیانت بوده این یکی دوشنبه به یه نحوی گوشیش را کش برو و داخلش را بگرد خیالت راحت بشه .کار درستی نیست می‌دونم ولی من بام این کار را میکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه با این حرکت که صرفا نمیشه بگی خیانت بوده این یکی دوشنبه به یه نحوی گوشیش را کش برو و داخلش را بگ ...

همیشه اینکار میکنم گوشیش و گرفتم دیدم چیزی نبود ولی مطمنم داشت حرف میزد و یه چیزی و حذف کرد 

یعنی از در خونه تا آشپز خونه م رفتم گوشی از کنار گوشش اومد دستش و بعد باهاش ور رفت 

ببین یچیز بهت بگم

فکر کن آره خیانت کرده مطمئن شدی آیا شرایط طلاق داری؟

اگه نداری اصلا اصلا نه مشکوک بازی دربیار نه گوشی چک کن نه چیزی برای آرامش خودت

در سرزمینی که سقفها سوراخاند از مردم میخواهند به باران شک نکنند.نان هر روز کوچکتر میشود، اما دستانی که آن را میپزند، هر روز بزرگتر. عجیب نیست که شهر فرو میریزد، وقتی نگهبانانش، معمار ترکها هستند.مردم ساکتاند و سکوت، نه از ترس، که از شمارش می آید. شهر پر از اسم هاییست که دیگر صدا ندارند، اما از حافظه پاک نشدهاند. هر چه بیشتر حذف میکنند، حافظه فشرده تر میشود؛ و چیزی که فشرده شود، اگر نترکد، میبرد.این وضع ماندنی نیست، چون با خاموش کردن صدا، معنا از بین نمیرود؛ فقط عمیقتر میشود. آنها به این آرامش دل بستهاند، بی آن که بفهمند سکوتی که با زور ساخته شود، تکیهگاه نیست. ما این اسم ها را به خاطر میسپاریم ، نه برای سوگواری همیشگی، برای این که فراموشی، آخرین چیزیست که اتفاق نخواهد افتاد.... #ahura

چیری نبود نگاه مردم انگار از در خونه تا آشپز خونه رفتم تماسو پاک کرد اینجوری حس میکنم

خب تماس خواهرشو نگاه کن چ ساعتی زنگزده چند دیقه حرف زدن معلوم میشه یا اگه ایرانسل هست برو تو ایرانسل من سابقه تماس هارو نگاه کن شماره ها هست