2821
2789
عنوان

حاجت روایی🌹🍭🍫

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 88 پست
خیلی هم عالی عزیز دلم😍🥰❤️انشالله امام جواد دلتو روشن کنه و حاجتت رو روا❤️🥰😍✨🌹ولی اگه صلاح میدون ...

ممنونم

منظورم اینه من تو یه ختم شخصی برای خودم دقیق ۱۴۰۰۰ تا نشد بلکه نزدیک ۱۵۰۰۰ شد ایراد نداره؟

ممنونم منظورم اینه من تو یه ختم شخصی برای خودم دقیق ۱۴۰۰۰ تا نشد بلکه نزدیک ۱۵۰۰۰ شد ایراد نداره؟

نه گلم هیچ مشکلی نداره

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانوما نذرتون قبول لطفا منم دعا کنید ک مادر بشم و بچمو سالم بغل کنم فردام همه چی عالی پیش بره و پلاکتم مشکل ساز نشه ممنون اسمم لیلا

واسه مادر شدنم یه صلوات میفرستید؟تنها چیزی که وجودمو غرق لذت می‌کنه بچست میشه دعا کنید منم بتونم به زودی حس مادرشدنو تجربه کنم . خدایا شکرت بالاخره منم مادر شدم 😍😍
اخ خدا ازت بشنوه🥺🥺🥲 میشه برای منم دعا کنی:)

چشم عزیزم،درحال خوندن ذکر هستم حتما دعات میکنم😘

خانوما نذرتون قبول لطفا منم دعا کنید ک مادر بشم و بچمو سالم بغل کنم فردام همه چی عالی پیش بره و پلاک ...

انشالله حاجتت روا گلم ،منتظریم فردا بیای و خبر خوش رو بهمون بدی🌹😘انشالله نینی بسلامتی بدنیا بیاد و زیر سایه پدرومادرش بزرگ شه

۱۰۰ تا عزیزم حاجت خودتون و دوستان دیگه روا⁦♥️⁩⁦♥️⁩

الهی حاجت روا شیم همگی🌹😘🥰🙏ممنون