2777
2789
عنوان

بیاین عکسم

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 70 پست
اسمت😑😅💔

🙈🚶🏻‍♀️😂

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
ابروهام خدایی خوب نی پر پشته ولی باید ی لیفت کنم حداقل 🥴دماغم هم همینجور مژه هامم نوکش خیلی بوره مش ...

مهم جذاب بودنه این جزئیات رو تو توجه میکنی بقیه نمیدونن که کلی میگن ولی بنظر من خیلی خوشگلی و جذاب 🧿

تو عاشق ترین قلب دنیا را باختی...🖤🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هستن بیکارانی که بیکارتر از همه عکس از اینستا برمیدارن میذارن  مثل خیلیای اینجا🙂

خب مدرک تونننن چیه

من دهن ندارم 😢                                                                                                  چون سرویس شده برای نام کاربریم 🙃😂خیلیا می‌پرسن چرا اسم کاربریت اینه یک چون میخواستم یه چیزی باشه که وقتی نگاش می‌کنی یکم بخندی حتی در حد یه لبخند ساده و دو یکی کنارم بود و💨منم از اون الهام گرفتم ❤️ میشه برای حاجم یه صلوات بفرستی🌟
چندتا خانوم اینجا عکسای دیگرانو شات گرفته بودن گذاشته بودن دوتارو به نی نی یار گفتم یکیشون ایدیشو یا ...

خب چون اونا گذاشتن منم از عکس کسی دیگ گذاشنم ؟!!😑

چندتا خانوم اینجا عکسای دیگرانو شات گرفته بودن گذاشته بودن دوتارو به نی نی یار گفتم یکیشون ایدیشو یا ...

درسته اما خب همه ک مثل هم نیست❤️

خب مدرک تونننن چیه

اسکرین شاتشو تو اینستا دیدم پیجشو به نی نی یار گفتم یکیشون مدعی شده بود عروس داییمه درصورتی که پسر داییی من مجرد بودن اون اکانتم تعلیق شد وگرنه شات پیامام با دختره دو نشونتون میدادم🩶

•که جهان رنج بزرگیست 

اسکرین شاتشو تو اینستا دیدم پیجشو به نی نی یار گفتم یکیشون مدعی شده بود عروس داییمه درصورتی که پسر د ...

گلم عکس‌از گالریم‌گذاشتم‌وا/:!😐😐ندیدی؟😑

ندیدم بفرسسسسس

اگه دارین اینو میخونین لطفا یه صلوات بفرستین که به عشقم برسم😪🙏(نفرستین دیگه نزاشتن به هم برسیم💔)سوگیلمی بیر گون تاپساز دین تک اونو سویرم اوزجویه یار اولمامیشام😭😭💔من تو این دنیا به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم تو هم روش دلبر😭🖤خیلی بی معرفتی دنیا:)آیگین هسدم🚶‍♀️
اها فک کردم عکس منو میگی ی لحظه سکته کردم😐😐

ادمای فرصت طلب هستن منم چندباری عکس خودمو گزاشتم ولی ترسیدم اینجور ادمارو دیدم 🩶 گزارششون دادم ولی بازم هستن

•که جهان رنج بزرگیست