2777
2789
عنوان

بعد از چند وقت اقدام بچه. دار شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 77 پست
تورو قران نگوووووووووو

عادیه تا یه سال بنظرم اقدام کن‌ میخوای ایشالله زود بگیره 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
اولی یک سال دومی یک ماه سومی یک بار سری بعد فکر کنم از کنارم رد بشه کار تمومه🤣🤣🤣

من غشششششششش کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

5 سال به طبیعی بدون مشکل بچه دار نمیشم کجای کاری 

خانومی همسرتونم که قطعا آزمایش دادن درسته؟

خودتون عکس رنگی ندادید؟ من باردار نمیشدم و با عکس رنگی فهمیدم گرفتگی جزیی دارم که شکر خدا با همون تزریق توی عکس رنگی رفع شد. و چند ماه بعدش باردار شدم. البته شرایط شمارو نمیدونم. اما بنظرم اگر ندادید با دکترتون در این زمینه مشورت کنید

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
۲ سال ونیم نخواستم ولی اقدام ک کردم ماه اولش نگرفت ولی ماه دوم گرفت خودت و شوهرت بخصوص شوهرت گرم ...

عزیزم خوشبحالت دختره نی نی تون 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
من دوساله نمیزارم اسم بچه بیاره شوهرم الآن میگم ماه بعد برای اولین بار اقدام کنم انتظار دارم درجا هم ...

خخخ مث منی. فقط من ی سری با ی قطره باردار شدم ک سقط شد. بعد ۵سال جلوگیری میخام اقدام کنم میگم همون ماه هم باید بگیره🤣

من غشششششششش کردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

والا بخدا 

کا…. پاره شد 

من گفتم عمرا

هم دارم شیر میدم هم پلی کیستیک دارم

عمرا نمیشم با یک بار ولی شد😂😂😂

حواسمو جمع کردم دیگه حتی شلوارشم نمیپوشم🤣

و كافيست خداوند ياور شما باشد😇
خانومی همسرتونم که قطعا آزمایش دادن درسته؟ خودتون عکس رنگی ندادید؟ من باردار نمیشدم و با عکس رنگی ف ...

عکس رنگی ندادم میترسم خیلی همسرم مشکلی نداره 

کپ کردم شوهرم بنده خدا عین چی ذوق میکنه ماه بعد پدره🤦‍♀️

از کجا معلوم ایشالله که باشه بدن با بدن فرق داره 

من دوساله نمیزارم اسم بچه بیاره شوهرم الآن میگم ماه بعد برای اولین بار اقدام کنم انتظار دارم درجا هم ...

خب ممکنه همینجوریم بشه  

من کلی معاینه شده بودم چون پریودیم نا منظم بود با این حال دو سال طول کشید

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤
خخخ مث منی. فقط من ی سری با ی قطره باردار شدم ک سقط شد. بعد ۵سال جلوگیری میخام اقدام کنم میگم همون م ...

آخ عین منی شوهرم ار الآن میگه من ماه بعد بابام عین چی ذوق میکنه بگردم اگر نشه ذوق کور میشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😥